Let op de tekens

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. André Hoogendoorn schreef:

  Nee hoor Ellis, toeval bestaat niet, dus niets is eigenlijk toevallig. Alles gebeurt met een bepaalde reden, alleen zien we dat vaak niet of niet direct. Jaren geleden belandde ik op mijn werk in een reorganisatieproces. De zoveelste en ik had er echt de balen van en had er daarom hardgrondig geen zin in! Maar wat gebeurde er? Wel….ik kreeg een acute hernia aanval zodoende werd ik met een ruk uit het hele proces geslingerd! Gedachten zijn krachten ofwel energieën en ja…die creëren situaties en omstandigheden. Dat wist ik toen al, dus toen ik me realiseerde dat ik wel wat moest doen, ging ik onverwijld aan de slag. Ik had immers toch tijd zat vanwege de herstel periode. Door deze inzet en met vertrouwen op iets beters “veroverde” ik een nieuwe baan in dezelfde organisatie en met succes. Het was een rustiger job waarin toch tegemoet werd gekomen aan mijn kwaliteiten. De bedrijfsarts zei later: Jij wilde niet en daarom hield je letterlijk en figuurlijk je poot stijf. Hij snapte het…hulde voor die man hahaha. Wat ik hiermee ook wil zeggen is, dat wij scheppers zijn, dus wij creëren onze omstandigheden. Soms best wel moeilijk hoor, maar het kanen het is ook zo. Koester daarom je liefdevolle en positieve gedachten en vertrouw erop. Volgens mij kan jij dat heel goed en ga er voor! Ook krijg je hulp via tekens of aanwijzingen en soms door personen die onverwacht, al dan niet tijdelijk, in je leven opduiken. Blijf daar dus gerust alert op want die tekens en aanwijzingen bestaan echt!
  Dit was even uit mijn leven gegrepen.
  Met liefdevolle groeten,
  André Hoogendoorn

  • Lichtophethart schreef:

   Dankjewel voor je mooie verhaal. Dat mooie zie je soms niet als je er middenin zit en de weg totaal nog niet duidelijk lijkt maar als je vanbinnen vertrouwen en geloof blijft houden, dan gebeurt er wat je schrijft: dan is dat de energie die je uitzendt én terug krijgt.
   Toeval, een acute hernia? Dat denk ik ook niet. De bedrijfsarts vertaalde dat wel mooi: letterlijk en figuurlijk je poot stijf houden.
   Dank André. Jouw verhaal is voor mij ook weer een houvast, zie het als een teken. Het is niet voor niks dat ik dit lees.
   Een warme groet,
   Ellis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: