Tweelingzielen

Tweelingzielen

Tweelingzielen

Drie jaar geleden waren wij nog niet op de hoogte van tweelingzielen en alles wat daarbij hoort.
Totdat onze ontmoeting, waarover je alles kunt lezen onder het kopje “de ontmoeting” alles veranderde en wij vele vragen hadden over wat we allemaal meemaakten en ervoeren.

Omdat wij ervaren hebben hoe intens een tweelingziel verbinding en een tweelingziel relatie is en hoe groot de gevolgen ervan kunnen zijn, willen we er op onze blog graag over delen.
Na onze ontmoeting vonden er grote veranderingen plaats. In onze levens, in onze bewustwording, innerlijke groei, emoties en zelfs op lichamelijk gebied. We hebben een liefde leren kennen die alles overstijgt, die allesomvattend is en waardoor wij van binnen veranderd zijn maar ook ons hele leven 360 graden veranderd is. Dit was heel ingrijpend. Maar we zijn zó dankbaar dat we samen zijn.
Onze liefde is onvoorwaardelijk en zo mooi. De diepe verbinding op zielsniveau is bijzonder en voelt als ‘thuiskomen’. Tegelijkertijd groeit ons innerlijk proces gewoon door en zijn we regelmatig grote spiegels voor elkaar. De reis naar ons samen komen was bijzonder, heftig en intens en deze bijzondere reis gaat nog steeds verder.

Onder het kopje zielsgedichten staan gedichten geschreven vanuit het hart, vanuit de diepe liefde en verbinding die wij voelen.

Binnenkort zullen wij een forum toevoegen onder het kopje tweelingzielen waar iedereen zijn of haar ervaringen kan delen, vragen kan stellen en informatie kan opzoeken.
We hopen je heel graag terug te zien!

Veel liefs,
Diana en Ellis

%d bloggers liken dit: