Help portemonnee kwijt

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Regenboogvlinder schreef:

  Pfff wat een zenuwengedoe en je blijft er maar over bezig en die buik maar golven haha.
  Herkenbaar hoor! Ik raak de laatste tijd ook van alles kwijt, maar ik geef gewoon mijn huis de schuld. En.. als het huis iets wegmaakt geeft het dat ook wel weer terug!
  Tot nu toe nog steeds alles teruggevonden, behalve mijn lievelings-pincet.. denk dat ik dat ergens anders ben verloren.. X
  Regenboogvlinder onlangs geplaatst…STAPUIT #15My Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Schei uit het is afschuwelijk! Ja echte golven het is net een dagje strand maar dan anders;) Haha wat een goeie je huis de schud geven. Ga ik ook doen.Wie weet komt die pincet ooit ook nog eens boven water .

 2. Joyce rdt schreef:

  Oh god ja, die paniek ken ik! Wat fijn dat je je portemonnee hebt gevonden.
  Ik heb zelf nog nooit een portemonnee gevonden maar ik zou deze zekerweten terugbrengen naar de eigenaar (of naar het politiebureau mocht ik de eigenaar niet kunnen traceren).
  Mijn portemonnee is ooit eens gestolen, alleen het vreemde is dat ik een week erna per post al mijn spullen terug kreeg (pasjes, foto’s), maar niet het geld wat erin zat. Liefs.x

  • Lichtophethart schreef:

   Wat heerlijk toch om die verhalen te lezen van toch best veel mensen die iets kwijt raken maar het ook weer netjes terug krijgen. Mooi! Ja erg he die paniek dat akelige buikgevoel.Het geld is natuurlijk erg als je dat kwijt bent maar vaak zijn alle pasjes en legitimaties, veel erger. Alles moet dan weer opnieuw aangevraagd worden een hele rompslomp en dat kost pas veel geld. Zover ik me kan herinneren moet je ook nog eerst aangifte doen. Ppf moet er niet aan denken.

 3. Polly schreef:

  Ooit verloor ik mijn portemonnee toen ik rond 03.00 uur terug naar huis fietste na een avondje stappen. Ik miste m’n portemonnee pas toen ik werd gebeld door degene die ‘m ‘s ochtends op straat had gevonden. Ik heb die knul een ‘vindersloon’ gegeven want ik was zó blij dat ik ‘m terug had!

  Een paar jaar geleden wilde ik bij de kassa van de supermarkt m’n portemonnee pakken om te betalen. En wat denk je… onvindbaar! Ik kreeg het Spaans benauwd want ik wist zeker dat ik m’n portemonnee mee naar binnen had genomen. Toen ik bij de bedrijfsleider navroeg of iemand een portemonnee had afgegeven, bleek een andere klant deze tussen de appels te hebben gevonden en netjes te hebben ingeleverd. Hij had zich alleen niet bekend gemaakt, dus ik kon hem niet bedanken.

  Ik heb ooit bewust een portemonnee in een felle kleur gekocht. Mijn werktas heeft doorgaans een zwarte voering en die tas zit altijd zó vol, dat ik een zwarte portemonnee daarin gewoonweg niet meteen kan vinden. Hoe vaak ik al niet gedacht heb dat ik m’n portemonnee kwijt was terwijl-ie gewoon in m’n tas zat… zucht… Een knalroze exemplaar valt wél op! 😉
  Polly onlangs geplaatst…Lang weekendMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Ow Polly geweldig deze verhalen.Dat wil ik dus ook gaan doen een portemonnee met felle kleuren of een felle kleur. Mijn tas is ook zwart en de binnenkant ook met 500 binnenvakjes dus ga maar zoeken naar zwart op zwart. Het zweet breekt je dan uit. tas weer op de kop haha. ik laat je weten als ik er een heb en of het helpt.

 4. jeapiebel schreef:

  Ik geloof ook in Karma en ik ben zelf ook ooit een keer portemonee kwijt geraakt en terug gekregen. Ik was ook zo dankbaar. Soms hebben wij zo haast en willen alles snel doen dat wij de grip op onze doen en laat kwijt raken. Als wij mindfulness leven, slow leven zullen we ook wat minder kwijtraken. Ik bedoel mijzelf, maar als moeder is het makkelijker gezegd dan gedaan. 😉

  • Lichtophethart schreef:

   Oja mee eens! Haast jagen snel sel en dan…oeps …. waar is mijn…….Karma zeker weten. En ook zeker weten bij een mindfulness leven dat je veel minder snel iets kwijt bent.

 5. Annette schreef:

  Ik was een paar weken terug mijn usb met blog artikelen kwijt. Hele huis op zijn kop gezet. De kinderen de schuld gegeven hahaha en ineens kreeg ik dat wicky moment en bedacht ik dat ik vanalles in de prullenbak had gegooid. Snel gekeken, ja hoor, had ik hem per ongeluk weggemieterd. pffff gelukkig op tijd kunnen herstellen.

  • Lichtophethart schreef:

   Oei dat is ook weer zoiets een usb stick mijn god ook de schrik van je leven. En helemaal als er hele belangrijke dingen op staan. Wat een verhaal zeg maar wat fijn dat de stick terecht is.Haha moest wel lachen dat ook JIJ van die wicky momenten hebt. Heerlijk ! x

 6. Zij schreef:

  Een keertje ben ik mijn volledige tas een keer vergeten in een winkel. Gelukkig heb ik ze ook terug gekregen. En dan ben je echt wel heel blij, dat er toch nog eerlijke mensen bestaan.
  Zelf ook al een portemonnee gevonden. Netjes afgegeven in het politiekantoor.

 7. Loene schreef:

  Ooohhh dit klinkt zo herkenbaar! Ik ben dan meestal niet m’n portemonnee kwijt, maar m’n telefoon. Ik ben dan altijd erg bang dat ik ‘m ergens verloren ben, of dat ‘ie gejat is. Meestal ligt ‘ie dan gewoon tussen de bank, of in een tas. De stress alleen die erbij komt kijken is niet erg gezond, haha! 🙂
  Loene onlangs geplaatst…De perfecte zomer foundation: Balea Soft and Clear make-upMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Haha de telefoon kwijt oja dat is ook zoiets leuks.Dat valt hier mee die is meestal wel binnen handbereik. En het is soms handig je nummer even te bellen waar klinkt de beltoon maar dan moet de foon natuurlijk wel aan staan;)

 8. Marijke schreef:

  Wat een heerlijk verhaal. Sorry Diaan☺
  Ik ken dat gevoel zeker ja alleen niet met mijn portemonnee.
  Ik heb me weleens afgevraagd stel dat ik een portemonnee vindt wat zou ik dan doen. Maar denk dat ik me nooit meer prettig zou voelen als ik hem zou houden.
  Ik ben zeker van het motto eerlijk duurd het langst. Dussss ja ik gaf hem terug!!
  Maar heerlijk hè Diaan die opluchting “ik heb hem”

 9. Gelukkig ben ik hem nog nooit kwijtgeraakt en ik heb er ook nog nooit 1 gevonden. Ik ben wel regelmatig sleutels kwijt.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 18, met een snufje liefdeMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Gelukkig maar ! Houden zo zou ik zeggen. Misschien een vast plekje voor je sleutels dat hebben wij ook alleen is het wel een kunst om ze ook op dat vaste plekje neer te leggen;)

 10. Anuscka schreef:

  Ha, herkenbaar verhaal ja! Toevallig dit weekeinde… hele huis afgezocht, twee tassen ondersteboven gekeerd, niks! Tot ik vanochtend met de fiets naar m’n werk ging, mijn tas in de fietstas wilde stoppen en heeeee: daar was dus mijn portemonnee, in de fietstas! (En nee: niet omdat ik als laatste een boodschap op de fiets had gedaan, maar omdat ik LOPEND naar het wijkwinkelcentrum was gegaan, rugzak mee, die vol boodschappen in de garage had neergezet – waar de meeste spullen bewaard worden – en bovenop de boodschappen lag de portemonnee en die wilde ik “even” ergens anders neerleggen…. zucht. Zo raak ik dus continu van alles kwijt. Dat ik “even” iets op een volstrekt onlogische plek parkeer. Maar ik geloof ook in karma en heb inderdaad ook de ervaring van spullen eerlijk terugkrijgen, en -geven dus ook…. 🙂

  • Lichtophethart schreef:

   Dat meen je niet!Het is jou dus ook overkomen dit weekend.En nog wel in je fietstas. Ik kan me voorstellen hoe het gegaan is. Je schrikt he zo onrustig wordt je ervan. Fijn om te lezen dat het ook goedgekomen is bij je Anuscka. Haha ja dingen op onlogische plekken herken ik ook! De kinderen zeggen wel eens HU? wat doet DIT nou weer in de koelkast?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: