Dubbele getallen

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Mina schreef:

  Goededag, ik zie sinds kort denk minder dan een maand alleen dubbele tijd op me tel. Het maakt me soms bang en ben toch nieuwsgierig wat het allemaal betekent. Ben zelf moslim zocht het de site bij islam maar kan daar niks vinden. Ben toch benieuwd ernaar..

 2. Anouchka schreef:

  Ik zie al een paar maanden meerdere malen per dag dubbele getallen. Meestal op de klok. Vandaag had ik zelfs op het zelfde moment dubbele getallen. Op mijn kassa had ik 10.10€ en op de klok was het precies op dat moment 12:12u. Ik zoek de betekenis wel op maar doordat ik zoveel verschillende dubbele nummers krijg raak ik een beetje verloren in alle info.

 3. Dimitri schreef:

  Ik zie dikwijls 4h44 (midden in de nacht).
  Wat betekent het?
  Beste groeten

 4. bart schreef:

  Hallo, ik heb dit nu al een jaar snap niet hoe dat kan. Iedere keer zie ik als ik op de klok kijk 22 dus 13.22 of 16.22 22.22 heel vreemd. Ik heb mijn leven omgegooid sinds dien heb ik dat. Ik ben voor mezelf begonnen en ben nog onzeker of het lukt. Wat zou dat getal 22 nou betekenen.

  • Roland schreef:

   Hoi ik kan je vertellen dat ik precies het zefde heb sins dat ik gedachtens heb mn leven om te gooien wat ik ook gedaan heb en nu dat ik voor me zelf ga beginne per 1 oktober is me laaste 3 kwart jaar bijna dagelijks 22.22 en ook ik vraag me af wat het nou betekend

 5. Loes schreef:

  Ik zie overal steeds 2307.
  Dat getal kom ik heel vaak tegen. Kan iemand mij vertellen wat dat betekend?

 6. Diaantje schreef:

  Wat een mooie uitleg over de dubbele getallen, precies passend bij hoe ik denk. Ik heb je blog opgeslagen, de getallen op een lijstje gezet en ik ga je volgen. Dank je wel!

 7. willy schreef:

  Ik heb ook heel veel met dubbele cijvers bijna altijd dat ik op de klok kijk maar ik word er altijd vrolijk van en ook met veertjes weet ik dat er bescherm engeltjes zijn ik hoop dat het mijn vader is heb ik nog steeds een goede band mee

 8. riny van gend de zeeuw schreef:

  mag ik vragen wat dan en of 10.01 ook een betekenis heeft dat heb ik nl ook nogal vaak net als dubbele getallen

 9. Eri schreef:

  Ik kom er niet zo goed uit wat 02:02, 05:05 en 07:07 betekent? Deze tijden zag ik in één nacht voorbij komen. Reacties welkom.

 10. Yola schreef:

  Waarom staat 13.13u niet bij de uitleg??

 11. yola schreef:

  Zie dubbele getallen al jaren en ging vanmorgen vroeg even kijken op mij tablet de betekenis ervan . Gisteravond rij ik van een sauna bezoek naar huis en zeg tegen mijn vriendin hier daar heb ik het weer. Keek op de klok en was het 18.18u. Deze ochtend wordt ik wakker om 5.55u. Dit gebeurt zeker een paar keer per week en dus al jarenlang haha. Ik heb het altijd wel heel bijzonder en mooi gevonden maar vind het ook leuk om te lezen dat het bij veel mensen voorkomt en nu ook weet wat de betekenissen ervan zijn.

 12. Desiree schreef:

  Hoi,

  Sinds onze moeder is overleden, nu bijna 10 jaar geleden, zien mijn broer en ik overal 11.11 te staan. Wij wisten niet wat het moest voorstellen. Nu denken we voortaan als we 11.11 zien, mama is erbij, ze wil ons laten weten dat ze er is voor ons. Met ins meekijkt, aan ons denkt. Dat geeft ons een troostende gedachte en een glimlach..

 13. Anita schreef:

  Hebben de getallen 10.01 20.02 enz ook een betekenis?

 14. Marielle Smeets schreef:

  Hallo dames,

  Idd zeer herkenbaar voor vele onder ons….
  Ook al jaren dagelijks “last” van haha. Maar ook heel mooi, die aanwijzingen/boodschappen van “boven”.
  Deze week zowiezo al iedere dag 11:11 uur. Laat staan de 14:14’s, 15:15’s en de 22:22’s die daar ook nog eens bijhoren……
  Soms tot vervelends toe…..

  Ik vind het zowiezo een boodschap dat de engelen bij je zijn en goed gestemd zijn.
  We zijn niet alleen…

  Liefs marielle

  • Lichtophethart schreef:

   Ja mooie he Marielle, We zijn zeker niet alleen.Veel mensen zullen dit herkennen en de een schenkt er geen aandacht aan en de andere wil precies weten wat het allemaal te betekenen heeft. Ik blijf de 11.11 en de 22.22 op een of andere manier de mooiste getallen vinden.Soms zijn er periodes dat je er bijna gek van word dan blijf je ze zien. Ik blijf het super interessant vinden allemaal, en kijk meestal altijd wel even welke dubbele tijd wat te betekenen heeft. En eigenlijk altijd klopt dit wel met de fase waar ik in zit.Liefs Diana X

 15. Babs schreef:

  Super interessant, zeker omdat ik het herken! Ik werd vaak ‘s nachts om dezelfde tijd wakker. Nu ben ik vergeten of het om 2.22 uur was of 3.33 uur . Het was een periode dat ik bijna iedere nacht dat had.. ik vond het bijna een beetje eng.
  De laate tijd maak ik het zo vaak mee dat ik zoveel toevalligheden tegenkom… Ik heb het bijvoorbeeld ergens over en vlak daarna lees ik ergens exact hetzelfde.
  Ook zoiets vreemds..
  Nog een leuk voorbeeld: Ik had een cadeautje voor mijn verjaardag gehad van een cosmetica bedrijf. Ik had via Twitter en Instagram met een # ervoor bedankt, maar ik had het idee dat dat bedrijf het niet had opgepikt. Een week later stuur ik een berichtje via facebook met een bedankje en direct op dar moment komt er een mail binnen of ik het cadeautje al gehad had…
  Die vrouw, die ik overigens niet ken vond het ook heel part dat wij dat tegelijk deden…alsof wij tegelijk aan elkaar dachten 😉
  Babs onlangs geplaatst…Unwash: Rethink Clean- Save Color, Save Time, Save HairMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Hoi Babs wat leuk dat je even bij ons op de blog komt kijken. Welkom. De dubbele getallen zijn dus ook voor jou herkenbaar. ik heb het ook een hele periode gehad dat ik elke nacht wakker werd op de klok keek en steeds dezelfde tijd zag. Dan ga je wel denken dat klopt. En soms zijn ‘toevalligheden’ te toevallig om toeval te zijn.Wat mooi die Synchroniciteit tussen die vrouw en jou.Ze zeggen wel eens je hoeft het maar te denken en het IS er eigenlijk al. Wij herkennen dit dit wel.Toeval bestaat niet en ik of liever wij zijn er van overtuigd dat dingen gaan zoals ze moeten gaan. Ellis en ik hebben al heel wat byzondere momenten van Synchroniciteit samen meegemaakt. Lees o.a ook maar eens als je het leuk vindt een andere artikel op deze blog Toeval en Synchroniciteit
   ik zou zeggen geniet maar lekker van al dit moois. Liefs Diana

 16. Anuscka Berghoef schreef:

  Mooie materie, die dubbele getallen… <3

 17. Anne-Marie schreef:

  Mijn oog viel meteen op dit artikel, ik zie al mijn hele leven de hele dag door dubbele getallen, in de meeste gevallen met een 1. We hebben sinds kort een digitale klok met seconden en laatst viel mijn blik zelfs op de klok toen het 11.11 en 11 seconden was! Ik heb er nooit veel meer achter gezocht, ik zie het hoogstens als een aangename toevalligheid. Ik merk wel dat dingen mij voor de wind gaan op dagen dat ik vaker dubbele nummers zie. Ik ben verder behoorlijk nuchter en heb niks met (maar ook niets tegen!) paranormale zaken. Interessant artikel!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Zuurkoolschotel met gehakt en banaanMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Wat mooi Anne-Marie 11.11.11 sec dat is wel een hele byzondere. Fijn dat je wat hebt aan het artikel. Ik wilde er al heel lang iets over schijven omdat het me al jaren bezig houdt. Liefs van Diana

 18. shirley stijntjes schreef:

  ik zie heel de dag door dubbele getallen tot vervelens toe. eerst vond ik het helemaal geweldig maar nu denk ik zo dat iemand dit allemaal ooit verzonnen moet hebben. ik geloof heilig in engelen, maar dat kan ook zonder die dubbele getallen. ik zie ook geregeld 555 en dat zou veranderingen moeten zijn maar ben nog steeds werkloos en partnerloos, weinig financieen dus tja…

  maar allemaal n fijn weekend xxx

  • Lichtophethart schreef:

   Maar wat niet is kan nog komen lieve Shirley. Blijf wel vertrouwen hebben.Ook al gaat het niet zo snel als je zelf zou willen wat betreft veranderingen.Ik herken dat wel soms wordt je er ook een beetje ( gek ) van als je ze elke keer maar blijft waarnemen.Ik vond deze nog over de drie 555.Liefs van Diana X
   De drie vijven geven aan dat je niet alleen bent, je staat er niet alleen voor, er is altijd Iemand bij je die je nooit in de steek laat; nooit laat vallen en die jou aanwezigheid super waardevol vindt. Je bent liefde waard dat is de boodschap als je de 555 tegenkomt op moeilijke momenten in je leven.

 19. Caroline Horen schreef:

  Ik herken mezelf hier volledig in. Ook ik zie al jaren minstens, 2 maal per dag, dubbele getallen….en ook al zeer lange tijd op zoek naar wat het betekent. Ik krijg meer en meer openbaringen met de tijd…nu weer…dank je wel daarvoor…groetjes Caroline

 20. jeapiebel schreef:

  wake-up-call-code’ dat is de eerste keer dat ik daar over lees. Ik was mij nooit van bewust of mee bezig met een getal op die manier. Leuk om te weten wat een links er allemaal zijn. Ik let waarschijnlijk nu iets meer op.

 21. Marga schreef:

  Oh ja, vergeet ik nog te zeggen dat de antwoorden van de Liebster Award even op zich laten wachten tot komende week een keer. Was even van slag door afgelopen donderdag…sorry
  Marga onlangs geplaatst…Heerlijke Coconut latte van De Groene Meisjes!My Profile

 22. Marga schreef:

  Ja, heb ik regelmatig. Toevallig gisteren nog: 555….
  Ik heb me er wel ooit wat mee bezig gehouden maar nu niet echt meer eigenlijk.
  Heb ook Reiki gedaan (Master maar doe ik niets meer mee), werken met kristallen, communiceren met dieren, pendelen…en al dat soort dingen.

  Fijn weekend!
  Lieve groet,Marga
  Marga onlangs geplaatst…Heerlijke Coconut latte van De Groene Meisjes!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: