Herinneringen van toen

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Polly schreef:

  Wat een leuke foto’s en wat een mooie blog! X
  Polly onlangs geplaatst…Zen op (paas)zondagMy Profile

 2. Anuscka Berghoef schreef:

  Wat mooi, dezelfde soort foto’s zo naast elkaar…. Prachtig! Leuk om op zo’n manier door foto’s heen te bladeren en dezelfde dingen te zien van elkaar. <3

 3. Margriet schreef:

  Wat een mooi artikel. Bijzonder dat jullie dezelfde soort foto’s hebben. Ik vind het ook heerlijk om door foto’s van mijn kindertijd te bladeren. Helaas hebben we maar 1 zwart-wit foto van mijn man van toen hij klein was.
  Margriet onlangs geplaatst…Hoera een meisje!My Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Dankjewel. Ja, super leuk om door oude foto’s te bladeren. Vooral de foto’s van Diana vind ik erg mooi om te zien (die van mezelf ken ik inmiddels wel). jammer dan je man maar 1 foto heeft, maar ja…het is er toch 1 zullen we maar zeggen ;-). x

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat bijzonder dat die foto’s zo matchen zeg!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Jurk huwelijk zus: deze moet het denk ik maar wordenMy Profile

 5. sunny mama schreef:

  Hoe ouder ik word, hoe vreemder ik het vind, al die herinneringen… Soms zijn herinneringen heel ver weg en soms zijn diezelfde herinneringen opeens weer heel dichtbij. Zoals je zegt, het lijkt wel alsof tijd niet bestaat.
  Mooi om deze kinderfoto’s van jullie te zien.
  sunny mama onlangs geplaatst…IK KNIJP ER EVEN TUSSENUIT…My Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Ja inderdaad Sunny, soms lijkt het ver weg (of zelfs even ‘vergeten’) en soms lijkt het zó dichtbij. Dan ga ik alweer nadenken over tijd…want wat is tijd dan…Maar goed, hoe dan ook, leuk om terug te zien allemaal!

 6. Babs schreef:

  Wat super leuk, ook omdat je gelijksoortige situaties naast elkaar geplaatst hebt.
  Eergisteren had ik weer het babyboek van mijn zoon gepakt, ik zocht een foto voor mijn happiness tag. Ik blader ook altijd zo graag door memory lane, veel oh’s en ah’s als ik die foto’s weer zie.
  En droomde die nacht ook dat Tom weer klein was.

  Ik wens jullie alvast fijne Paasdagen toe!
  Babs onlangs geplaatst…Review! Balvi Friends peper- en zoutstelMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Bladeren door memory lane…mooi gezegd! Het blijft leuk om terug te kijken en ik ben ook blij dat we foto’s hebben van vroeger. Zou ik van moeten leren want hoeveel foto’s ik ook heb van mijn eigen kids….ik zou ze écht meer in moeten plakken…Het is zó leuk voor later! Fijne Paasdagen Babs! xxx

 7. Leuk die oude foto’s. Mijn man en ik kregen met ons trouwen een boekje met daarin ook oude foto’s. Onze familie had allerlei foto’s uitgezocht waar bij wij ook hetzelfde deden en meemaakte. Zo grappig om te zien.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Leven in Amerika….hoe wij pasen vierden deel #2My Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Wat leuk! Ja, dat idee van foto’s naast elkaar leggen en vergelijken ontstond eigenlijk vanzelf. Ik zag een foto van Diana en dacht: hee, zo’n foto heb ik ook! Heel leuk dat jullie zo’n boekje gekregen hebben!

 8. Marga schreef:

  Ach gossssssssssss, wat ontzettend leuk met die schattige foto’s!
  En wat fijn dat jullie deze herinneringen koesteren…

  Fijne Paasdagen Diana en Ellis, voor jullie en voor jullie kinderen!
  Liefs,Marga
  Marga onlangs geplaatst…WeekmenuMy Profile

 9. Marijke schreef:

  Smullen dit hoor. Daar hou ik van foto’s……
  Ook zo leuk hé Diana meer zwart/wit foto’s en jij kleur. Generatie hihi
  Leuk!!

 10. Regenboogvlinder schreef:

  Ohhh wat schattig, dat is nog eens een leuke terugblik op jullie jeugd!
  Regenboogvlinder onlangs geplaatst…Thuis…My Profile

 11. Loene schreef:

  Aaaaahhhh, wat een schattige kindertjes staan er op die foto’s! Echt leuk dat jullie oude herinneringen ophalen, door dozen ”nostalgie” te doorzoeken. Ik vind het niet leuk om herinneringen op te doen op de een of andere manier. De kindertijd was erg leuk, maar vind het verleden toch altijd wel moeilijk.
  Loene onlangs geplaatst…Telefoonhoesje van Telefoonhoesjestore.nl ♥ winactieMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Jammer Loene, dat je dat niet graag doet. Misschien ooit op een dag dat je het makkelijker zult vinden…wie weet. Ondanks dat er toch wat moeilijke herinneringen zijn in allebei onze jeugd kijken we nu graag terug naar foto’s. Eigenlijk zijn het echt momentopnames he…En al die momentopnames bij elkaar vertellen toch weer een verhaal. Niet per se het verhaal van hoe het precies was, maar wel een verhaal…Waardoor het gevoel erbij ook weer leuk wordt. Ik heb nog een paar albums te gaan iig :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: