Wat bij elkaar hoort, zal bij elkaar komen…

voorbestemde liefde, meant to be, tweelingzielen,

Wat bij elkaar hoort, zal bij elkaar komen…

6 oktober 2012….2 levens, 1 liefde.
Bijna 3 jaar geleden, vonden we elkaar blindelings tijdens een oefening in een bijzonder weekend, georganiseerd door Marie-Claire van der Bruggen (auteur Sprookje van de dood e.a.) en Jolanda Weijers- Roghmans.

Een diepe verbinding via onze handen. Vervolgens keken we elkaar via de ogen recht in de ziel. De wereld stond even STIL. Een blik die binnendrong in lagen waar anderen nooit mochten of konden komen.
Vanaf dat moment was alles anders. De herkenning op zielniveau was groter dan alle aardse dingen bij elkaar. Wat een impact!

En hier begon onze reis. Een reis van aantrekken, afstoten, van ontmoeten en vluchten, maar telkens bleef de diepe verbondenheid en diepe liefde bestaan.
Liefde die alles overwonnen heeft. Een prachtige reis die tegelijkertijd ook zo zwaar was, maar waarvan we alleen maar groeiden. In ons eigen proces maar ook naar elkaar toe. Alle wegen bleken hoe dan ook steeds weer naar elkaar toe te leiden. Wegen vol hobbels en obstakels. Het was zo complex, zo moeilijk, zo pijnlijk, zo bijna onmogelijk.
Vaak genoeg vroegen we ons dan ook af, komt dit allemaal nog wel goed? Komen wij ooit echt bij elkaar?

En dan opeens leken telkens weer wonderen te bestaan en kwamen we toch weer een stap verder naar elkaar toe. ECHTE LIEFDE OVERWINT ALLES.
Want we zijn samen, echt samen. We did it!
Wat bij elkaar hoort, zal bij elkaar komen. Dat hebben wij mogen ervaren.
Nog nooit zo intens gevoeld, zo intens lief gehad, zo herkend.

Always and forever ♡♡
Listen to your heart. It knows everything.

Diana en Ellis

%d bloggers liken dit: