Moed

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Kim Bovendeaard-Clever schreef:

    Moed…zo’n klein woordje en je kunt er zo veel over zeggen. Moed betekent volhouden, dapper zijn, volhardend. Moed wordt gedreven door hoop, liefde, geluk en gezondheid. Moed manifesteerde zich op vele manieren fysiek en mentaal, soms is moed vooruitstrevend, dan weer behoudend. Soms lijkt het alsof je de moed de moed even kwijt bent, maar door steeds in verbinding te blijven staan met jezelf (je gevoel en je ratio), maar ook met je omgeving vind je dan de moed opeens weer terug. Of vindt moed jouw terug? Het is maar hoe je het bekijkt. Inspirerende tekst dames!

  1. 17 december 2015

    […] Lees ook: Moed […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: