Iedereen heeft een rugzak

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik kijk regelmatig op marktplaats, maar koop het liefst op eBay omdat ik daar zeker weet dat ik iets ook echt krijg. En ik kan daar zien of iemand betrouwbaar is.

 2. Danny schreef:

  Daar kan ik niks meer aan toevoegen.. Ik had het niet beter kunnen schrijven.. Ik heb ook wel Momenten dat ik de rugzak heel graag weg zou willen gooien… Maar dat lukt niet, die rugzak ben ik……

  • Lichtophethart schreef:

   Dat zeg je heel treffend; ‘die rugzak ben ik’. Ja soms zou je het even willen, die rugzak gewoon langs de kant van de weg zetten en doorlopen, maar helaas. Ik zou er soms ook een paar sloten op willen doen omdat ik er niks meer bij wil. In elk geval niks naars. Maar ja, dan kan ik er ook niks meer uithalen en ook geen fijne dingen erin doen.
   De rugzak ben je zelf….en je neemt het allemaal mee….inderdaad.
   Liefs x
   Lichtophethart onlangs geplaatst…Verzamelen en opruimen van spullenMy Profile

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Dat heb je heel goed geschreven. Iedereen heeft inderdaad een rugzakje. En ik vind het ook altijd belangrijk om je daarvan bewust te zijn, en zo nu en dan eens te kijken of er ook wat uit kan omdat het niet langer relevant is.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Alles wat je weten wilde over wasdrogersMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: