Twee vrouwen in huis

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Anuscka schreef:

  Heerlijk om te lezen! Hier is het andersom: mijn vader had mij altijd nodig bij alle mogelijke klusjes, dus ik kan alles (nou ja…. bijna alles, haha). Alleen inderdaad dingen waar je echt kracht voor nodig hebt lukken mij ook niet. Dan is een handige man in huis erg… handig! 😀

  • Lichtophethart schreef:

   Wat super zeg dat je bijna alles kunt. Hoe fijn is dat! Die vaders toch he;) Sommige dingen zijn gewoon voor ons te zwaar en dan doen we een beroep op de mannelijke hulptroepen.

 2. Marijke schreef:

  Ik had een vader die alles kon en nu een man die alles kan. Dussss ik mag niks doen.hihi
  Hang ik toch iets aan de muur vraagt mijn buurvrouw of ik iets aan het ophangen was (kon ze horen aan het geluid). Tja……ook tig x mis voor dat het goed was, maar ja dat zit er onder hé.

  Ik heb het zelfs gepresteerd om de afvoer onder het aanrecht compleet te vernielen……hij zat verstopt en Fred was niet thuis. Ik had eens gezien dat Fred dan onderin het aanrechtkastje die syphon losdraaide en hup emmer er onder opgelost. Dus ik pak, ja, ja, een waterpomptang. Draai dus de verkeerde kant op…..stop met schroefdraad en al eruit gedraaid. Proest….ik lag in een deuk, Fred niet bepaald toen hij thuiskwam.En dat was dus echt het laatste wat ik gedaan heb. Mag gereedschap aangeven en meer ook niet.

  Ook ik heb een x de stofzuiger bij het boren gehouden zonder hem aan te zetten. Kan je vertellen dat na zo’n lekkere reactie van manlief je het nooit meer vergeet. Inwendig heb ik vreselijk gelachen. Maakt alleen nooit indruk op bij hoor. Lol!!

  Wij hebben het samen al vanaf 1959 (1e date) heel gezellig. Hoop dat jullie het minstens zolang volhouden!!

  Liefs xxx

 3. Zij schreef:

  Zo leuk geschreven 🙂

  Veel van die dingen zijn hier net zo.. De echtgenoot heeft van heel veel zaken, zoals bv de auto ook totaal geen verstand 😉

 4. sunny mama schreef:

  Als vrouw alleen (of met z’n tweeën) kom je een heel eind, maar soms moet je gewoon even de hulp van een aardige meneer inroepen. Je kunt nu eenmaal niet altijd alles zelf kunnen. Wat ik in jullie verhaal lees, is dat mannen en vrouwen over het algemeen zo hun specifieke interesses en vaardigheden hebben. En in die zin heb je elkaar dan weleens nodig.
  sunny mama onlangs geplaatst…DEZE HUMMUS MAAK JE MAKKELIJK ZELF! (BASISRECEPT)My Profile

 5. mevrouw williams schreef:

  Leuk om te lezen, en van heel veel dingen die ik lees heeft mijn partner ook geen verstand:-)
  mevrouw williams onlangs geplaatst…Plan bMy Profile

 6. hahaha, ik moest zo lachen om die sokken die IN de wasmand gaan. Gingen ze dat hier ook maar altijd! Ik kan ook veel klusjes, maar bij sommige klusjes heb ik er ook de kracht niet voor.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ovulatietesten, vruchtbaar slijm en ovulatie pijn.My Profile

 1. 20 juni 2016

  […] verwisselen Tja, ik dacht meteen aan de eerdere blog over twee vrouwen in huis. En dat we dus echt weinig weten van auto’s. En ook van banden verwisselen. Wat was ik blij […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: