Paskamers en zelfvertrouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Babs schreef:

  Wat een leuk artikel! Paskamers vind ik gruwelijk confronterend. Ik pas wel eens kleding en door het vreselijke licht koop ik het vaak maar niet.
  Ik pleit er ook voor dat ze wat vriendelijker licht gaan gebruiken… een BH of badpak/ bikini is en struggle.
  Je ziet overal cellulite…blegh.. nee, dat werkt niet echt motiverend.
  Ik pas ook altijd supersnel kleding, krijg ik een broek niet over mijn knieën, hup… weer snel uit.
  Ik denk dat winkels meer zullen verkopen als ze een magische (verklein) spiegel erin plaatsen, hihi..
  Babs onlangs geplaatst…Review- Dermalogica Overnight Retinol RepairMy Profile

 2. Donna Bierling schreef:

  Ik heb en hekel aan kleding passen. Mijn geluk is dat ik binnen vijf minuten thuis ben. Ik neem de kleding mee en ga thuis passen. Past het niet dan ga ik terug en anders ben ik happy . Maar ik begrijp dat niet iedereen dit gemak heeft. Niet naar alle “foutjes” van je lichaam kijken. Als het lekker zit ….uit de pashok en in de rij bij de kassa. Je bent mooi zoals je bent. Veel succes de volgende keer xxx

 3. jeapiebel schreef:

  Wat grappig zo’n avartar paskamer al is het makkelijk ik zal wel gewoon zelf willen blijven passen. Zo jammer dat het zo een gevoel geeft van te zwaar en onzekerheid. Als ik net iets te veel aangekomen ben dan vind ik het ook niet fijn om kleding te passen. Ik heb wel een spijkerbroek waar, als die te strak zit, dan is tijd wordt om een minder te gaan eten en meer te gaan sporten. 🙂

 4. Ooh passen, ppff ik heb er een hekel aan. Truitjes vind ik nog wel meevallen. Maar broeken echt niet. Ik voel me dan ook meteen 30 kilo zwaarder worden.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Zing jij vaak liedjes voor je kind?My Profile

 5. Marijke schreef:

  Oh das toevallig ik had het er pas over met mijn schoonzusjes. Het is gewoon vreselijk. Ze moeten er spiegels neerhangen waar je 10 kg slanker in lijkt toch!! Als het even kan kom ik niet uit dat hokje en pas het thuis nog een x. Als het goed voelt en ik vind dat het me staat neem ik de gok. Het kan altijd weer terug toch. Maar 9 van de 10x neem ik het ongepast mee naar huis. Heb ik daarna weer spijt want ook 9 van de 10x kan het weer terug.

  Maar weet je echt jaaaaren geleden toen ik nog gewoon uit zo’n hokje stapte was in het hokje naast mij een vrouwtje wat er ook buiten stond. De verkoopster stond bij haar, eerlijk ze barstte eruit zowat maar wilde een maat kleiner passen, zegt de verkoopster hij zit u goed en staat u ook goed. Ik heb heel hard op mijn tong moeten bijten om niks te zeggen. Ze had zowat 2 maten groter moeten passen maar nee de verkoopster zei dat niet. (zou het nu trouwens wel zeggen)
  Vanaf dat moment besloot ik nooit meer uit zo’n hokje te stappen. Maar ja op een gegeven moment doe je het toch om in een andere spiegel te kijken die meer op een afstand is.

  En lache die bewuste avond klaagden de mannen dat ze vonden dat de spiegel van de kapper zo’n verkeerd beeld gaven. Ze waren daar veel grijzer en kaler. Tuurlijk…….

  • Lichtophethart schreef:

   Oh ja, sommige verkoopsters. Dat is ook nog zoiets. Heb het ook weleens meegemaakt en in het verleden mezelf ook weleens iets laten “aansmeren” wat achteraf echt niet zat. Ik stap ook het hokje niet meer uit. Ik laat me wel adviseren door Diana en verder niemand ;-).
   Haha, die mannen, leuk 😀
   xxx

 6. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik koop bijna alles via eBay dus ik heb daar zelden meer last van : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…V&D geslotenMy Profile

 1. 15 april 2016

  […] voel ik me nooit zo fijn in badkleding. Uit een kleedhokje komen is bijna net zoiets als uit een paskamer in een winkel komen. En toch zag ik haar idee dit keer wel zitten. De kinderen waren er niet dus we hadden alle […]

 2. 8 juni 2016

  […] we samen doen met kleren en sokken. Heel handig. We vinden het leuk om samen te shoppen (op de paskamers na), samen te kletsen en te praten, we houden allebei niet van voetbal dus dat scheelt. We kunnen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: