Brief aan mijn oudere ik

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. marielle schreef:

  Mooi Ellis..
  Echt zo hoop dat jij het ook zult gaan ervaren samen met Diana.
  En idd je hebt het zelf in de hand.
  Sta open en geniet…..

 2. sunny mama schreef:

  Opvallend dat deze brief aan je oudere zelf ook vanuit het perspectief van die oudere zelf geschreven is. Zelf schrijf ik weleens brieven aan mijn jongere zelf, om het te vertellen dat alles goed komt…
  sunny mama onlangs geplaatst…DIT IS DE REDEN WAAROM JIJ ’S OCHTENDS ZO MOEILIJK JE BED UIT KUNT!My Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Daar heb je inderdaad gelijk in en het stomme is dat ik er helemaal niet zo bij stil gestaan heb. De woorden kwamen vanzelf. Dus ik heb er even over na zitten denken en ik wens dat het leven zo gelopen is tegen de tijd dat ik 85 ben. Het beeld dat ik er een jaar of 2 geleden van had zag er heel anders uit namelijk. Dit is het beeld wat ik nu heb, wat ik wens….
   Aan mijn jongere zelf heb ik ook weleens gedaan maar op de 1 of andere manier vind ik dat moeilijker. Gek he….of misschien niet 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: