Pech onderweg

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Trees schreef:

  Poehhh wat een toestand zeg.. Ik zou het ook niet weten hoe een band te verwisselen.
  Ooit.. ergens 1986 of zo heb ik een keer een lekke band gehad. Ook nog door een stomme zet, maar goed. Mijn zoon was toen 13 en stond te zwaaien naar een vrachtwagen die aan kwam rijden. De man stapte uit en verwisselde mijn band. Zo super aardig. Hij wilde ook niks hebben..
  Vlak voor onze vakantie heb we alles goed nagekeken qua verplichte spullen. Ik had alles in de auto, behalve een brandblusser (niet verplicht in de landen waar wij naartoe gingen) en een deken en een zaklamp ook niet. Dat is wel een goeie tip.
  Voorlopig zul je wel geen last meer hebben, hopelijk!

 2. Saskia schreef:

  Ik heb er geen ervaring mee, nooit pech gehad met de auto. Houden zo 😉

 3. Sofie Katelijne schreef:

  Heb nog nooit iets dergelijks meegemaakt, gelukkig maar! Lijkt me echt de hel! Een band vervangen.. haha, geen idee hoe ik daaraan zou moeten beginnen :p

 4. Rob Alberts schreef:

  Geen auto, wel een eigen parkeerplaats.

  Wat zijn jullie fijn en plezierig geholpen!

  Gelukkig is het goed afgelopen.

  Meelevende groet,

 5. Mja, nog niet op de weg, maar op de parking… mijn bumper bleef achter een fietsenrek hangen… heel de voorkant hing eraf… Geen zicht!

 6. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat een gedoe zeg! Maar superfijn dat de hulp snel kwam en ook goed was.

  Mijn man is de afgelopen 4 weken maar liefst 4 keer gestrand met dat kreng van een auto van ons. We rijden nu in een leenauto…
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoela hoepen: is het wat?My Profile

 7. Marijke schreef:

  Het is ons nog nooit overkomen langs de weg. Weleens dat Fred dacht die band lijkt wel lek en ging hij naar de garage. Vlgs mij heeft hij ook nog nooit een band verwisseld.
  Weet je dat ik amper weet waar de reserve band ligt en hem optillen kan ik al helemaal niet.
  Maar……ik heb het nummer van pech onderweg altijd bij me.hihi Hoewel ik nu geen auto meer rij.
  Maar als het zou moeten stap ik er wel weer in.
  Super van jullie vriendin hoor, die kids in de berm je hebt echt geen seconde rust van angst dat er wat kan gebeuren. Top!!
  Afijn die onverwachtse uitgave is dan wel weer wat minder……
  Liefs…

 8. Annette schreef:

  ow my lord nachtmerrie lijkt me dat. Ik weet ook niets van auto’s behalve hoe ik ermee moet rijden hahaha en daar is de auto-hulp toch voor nietwaar? Wel fijn dat de kids even werden opgehaald daar zou ik ook de kriebels van krijgen zo naast de snelweg.

 9. Kim schreef:

  Goh Diana en Ellis wat een pech! En we hebben het er ’toevallig’ laatst nog over gehad over auto’s, en pech en banden verwisselen en keuringen, haha. Wat jullie ook zeker niet mogen vergeten als jullie zo’n ritje maken is een flesje water of iets anders te drinken. Je weet nooit hoe lang je moet wachten op de man in de gele bus;-), maar ook als je vast staat in de file kan je zomaar warm en dorstig worden. Gelukkig zijn jullie weer allemaal veilig thuis en kunnen jullie met een lach terugkijken op jullie “avontuur”, want dat is het dan toch ook wel een beetje….

 10. Jessica schreef:

  Dat is schrikken, maar wat fijn dat de meneer met de grote gele auto er zo snel was 🙂 Dat scheelt een hele hoop, hoe is het met de kindjes? Zijn die erg geschrokken?

 11. sunny mama schreef:

  Zo’n gebeurtenis zou op mij ook heel veel indruk maken! Dat is ook één van de redenen waarom ik geen auto meer durf te rijden. Ik voel me zo ontzettend onzelfzeker achter het stuur en al helemaal omdat er je ook pech kunt krijgen en ik dan ook in paniek zou zijn.
  Maar jullie hebben deze situatie verdomd goed opgelost en… Wauw! Dat er binnen een kwartier al hulp kwam. En dat die vriendin ook meteen gekomen is om de kinderen op te halen en te eten te geven, daar krijg ik spontaan (echt gemeend!) een brok van in de keel. Dat is een goede vriendin!
  sunny mama onlangs geplaatst…ZÓ GOED HEB JIJ NOG NOOIT GESLAPEN!My Profile

 12. Babs schreef:

  Dat is zeker schrikken… ik zou ook niet weten hoe je een band kan verwisselen. Wij hebben wel eens ’s nachts langs de snelweg gestaan zonder benzine… en vreslijk koud. Tom was toen een baby en ik voelde mij echt heel lullig. toen waren er nog geen smartphones dus lopen naar de eerstvolgende plek waar je kon bellen…
  Ik ga eens kijken wat er in onze auto ligt en die banden, wat bizar!
  Babs onlangs geplaatst…MUA – Perfect the matte lipMy Profile

 13. jeapiebel schreef:

  De pechhulp meneer dat zal ik zelf ook super blij mee zijn. Ik heb helemaal geen verstand van de auto. Schuld aan mijn man, omdat hij super handig is , kan ik niet..hihi. Wel al heel belangrijk idd dat jullie niks ernstigers is gebeurd en veilig thuis zijn gekomen.

 14. Ik heb gelukkig nog nooit pech gehad met de auto. Een band verwisselen dat kan ik trouwens ook niet.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minimalist Monday: Koken zonder pakjes!My Profile

 1. 23 juni 2016

  […] niet in haar handen had gehad en erop terecht kwam dan was de val heel anders afgelopen. Tijdens ons avontuur afgelopen weekend met de autopech zeiden we ook tegen elkaar: ‘er zat een Engeltje op onze schouders’. Zo zijn er vast […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.