Beschermengel

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Regenboogvlinder schreef:

  Wat een mooi logje! Ik geloof zeker dat ik een beschermengel heb, ik geloof in krachten en dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik denk en hoop dat mijn vader me beschermt. Ik wil ook nog steeds graag naar een medium om te kijken of ik erachter kan komen wie het is die op me past. Want dat er iemand is, dat voel ik.
  Het verhaal van Marion vind ik ook bijzonder.
  En het nummer dat ze erbij heeft gezet van Lady Antebellum – Never Alone, dat ga ik gebruiken voor mijn zwijmelbijdrage van aanstaande zaterdag.
  Ik heb het nummer van Sarah McLachlan al eerder gehoord, lange tijd geleden wel, in een inzending van Zwijmelen op Zaterdag. Het is blijven hangen, heb er een mp3 van gemaakt en ik draai het nu in de auto en thuis via een USB stickje.. Prachtig!
  Lieve groet!

 2. sunny mama schreef:

  Ik weet niet of het een ‘beschermengel’ is geweest, maar ik heb in mijn leven een aantal dingen meegemaakt waardoor soms onoverkomelijke, ernstige problemen op miraculeuze wijze in één klap waren opgelost. Ze waren gewoon zomaar ineens weg! Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen enkele verklaring voor…
  sunny mama onlangs geplaatst…BEHA-MINI-GIDSJE: WELKE BH PAST HET BESTE BIJ JOUW LICHAAM ÉN BIJ JOUW KLEDINGMy Profile

 3. Sheila schreef:

  Jazeker! Ik heb zeker een engeltje die altijd op mijn schouder meekijkt. Daar ben ik van overtuigd. Er is heus wel eens iets gebeurd, wat ook flink mis had kunnen gaan. Dan weet ik precies wie ik daarvoor kan bedanken.

  Ik vind trouwens de serie Supernatural geweldig. Sowieso vanaf het begin. Maar vanaf seizoen 4 hebben ze engelen geïntroduceerd in de serie. Dat klinkt heel vaag, maar dat hebben ze geweldig gedaan. Zelfs zo geweldig, dat het nog realistisch lijkt ook, zeg maar. Gecombineerd met humor.
  Sheila onlangs geplaatst…12 x bizarre reisklachtenMy Profile

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik zou het heerlijk vinden als ze bestonden. Maar ik weet het niet…
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…5 handige tips voor het fotograferen van je kleintjeMy Profile

 5. jeapiebel schreef:

  Wauw wat een prachtige hanger met een gekleurd balletje zeg. Ik heb ook zo’n hangertje, maar die van mij heeft geen betekenis, vrees ik. 😉 Beschermengelen op je schouder, al ben ik niet veel mee bezig, ik geloof er wel in. Toen ik zwanger was en foto’s maakte rondom mij is er veel rond licht om mij heen, een waarzegster zei dat het een beschermengel was. Ik was toen blij natuurlijk, want ik wil zo graag dat ze mijn kind beschermen. 🙂

 6. Marijke schreef:

  ik vind het erg leuk deze verhalen te lezen. Maar…..zelf heb ik er niks mee. Althans ik heb er ook nooit iets van gemerkt.

  Toen ik van de 5e tree van de trap stapte was er in ieder geval géén beschermengel op mijn schouder. snik…….
  Liefsxxx

 7. sherry schreef:

  Ik geloof zeker in engelen. Ik heb een aantal keer iets meegemaakt waarvan ik zeker wist dat het iets bovennatuurlijks was.
  sherry onlangs geplaatst…Loreal Summer Glam collectionMy Profile

 8. Donna Bierling schreef:

  Lieve dames ik geloof zeker in bescherm engelen. Ik heb ze als meisje van negen gezien in mijn droom. Heb er twee. En wat leuk dat je Lorna Byrne heb ontmoet. Ik liep daar ook op die dag. Ze heeft mijn boek gesigneerd .

 9. Anuscka schreef:

  En oh wat heerlijk dat ik die vorige reactie om 22:22 uur plaatste… DAT dus…. 😀 😀 😀 <3 <3 <3
  Anuscka onlangs geplaatst…Sankthansaften en een rieten dak in lichterlaaieMy Profile

 10. Anuscka schreef:

  Heerlijke blog! Mijn beschermengel is aartsengel Michael, die die was er een hele tijd ‘in levende lijve’ in de persoon van mijn vader (en die heette ook Michael), zo is mij ooit verteld door een medium wat inmiddels ook een goede vriendin is… Ik ‘kan’ er niet zo veel mee, maar voel wel vaak de energie van mijn vader, erg fijn. Waar zij me allemaal voor behoed hebben? Geen idee… maar ik ken hun tekens om me te laten weten dat ik op de goede weg ben…
  Anuscka onlangs geplaatst…Sankthansaften en een rieten dak in lichterlaaieMy Profile

 11. Anita schreef:

  Ik heb een beschermengel, maar je kunt het ook gids noemen, zo zie ik het eigenlijk. Nooit gedacht dat ik die nog eens zou krijgen, maar toch en het mooie is . . . . . Het is mijn eigen moeder. Betere gids kun je je niet wensen toch ? Ik heb zelfs haar hand in de mijne gevoeld. Ze nam me aan de hand. Zal best een moeilijk vraagstuk geweest zijn waar ze me mee geholpen heeft. Fijne avond meiden

 12. Marion schreef:

  Wat een mooi en fijn artikel. Jullie schrijven de artikelen die ik graag zou willen schrijven, maar er bij mij niet uitkomen. Dat geeft helemaal niet, daarom ben ik zo blij ze bij jullie te lezen.

  Ja, ik geloof wel in beschermengelen. Niet per se een gedaante met vleugels, maar wij mensen moeten nu eenmaal overal een duidelijk beeld van hebben en die engel vind ik allesbehalve vervelend. Voor mijn gevoel komt de bescherming uit dezelfde energie waarvan ik denk dat we allemaal vandaan komen en waar we ook weer terug naar keren. Toen mijn oma net overleden was voelde ik een sterkere band met haar dan ooit, maar niet een band als in oma-kleindochter. Meer een … de bescherming, de begeleiding leek even sterker dan voor haar dood. Alsof ze een brug bouwde tussen mij en de energie. Beetje vaag om uit te leggen, maar ik denk dat jullie het wel begrijpen.

  Ik geloof ook in de tekens die we krijgen. Eén keer heb ik erom gevraagd. Ik liep buiten in het park en wilde een extra stukje lopen, maar iets leek me tegen te houden. Ik liep toch door en het onderbuik gevoel werd sterker. Toen vroeg ik: Als ik niet door moet lopen, geef mij dan een teken. Ik deed drie stappen vooruit en daar een hagelwit veertje recht voor mijn voeten. Ik heb het opgepakt en ben direct omgedraaid. Ik weet zeker dat er iets niet oké was op dat pad wat ik wilde bewandelen. Ik heb het veertje nog steeds in mijn portemonnee.

  Doreen Virtue, ik kijk iedere zondagavond haar readings. Ze zijn zo correct en helder. Onlangs heb ik een fantastisch mooi boek van haar gekocht. Daily Guidance from your Angels. Ik heb de hard cover genomen en man wat is het een prachtig boek. 365 messages. Voor een heel jaar lang, iedere dag een boodschap en een gebed. Echt een aanrader. Iedere dag even een momentje voor jezelf.

  Het nummer van Sarah McLachlan is prachtig. Eén van mijn favoriete zangeressen. Als ik aan mijn engelen denk, dan wordt het denk ik het beste verwoord in dit nummer.

  Marion onlangs geplaatst…Schrijf je doelen opMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Hee Marion, dankjewel voor het delen van dat nummer. Ik kende het niet maar het is ontzettend mooi!
   Ook dankjewel voor het compliment.
   Heel herkenbaar wat je schrijft. Beschermengel, energie van waar we zelf ook vandaan komen. Je omschrijft het voor mij heel treffend.
   Bijzonder met het pad dat je wilde inslaan maar beter niet kon doen. Duidelijker kan niet en dit soort tekens zijn eigenlijk heel mooi en waardevol. Soms een gevoel, soms een teken en soms allebei. Als je luistert en kijkt kun je het zien en horen en eigenlijk klopt het altijd.
   Het gevoel wat je had wbt je oma….dat herken ik met mijn opa. En toen kwam ik “toevallig” bij een medium terecht en die begon zonder dat ik een woord gesproken had over mijn opa. Ze omschreef details die bijna niemand wist over hem. Hoe hij deed, wat hij zei. Ik was zooo verwonderd toen. Ze vertelde me dat hij naast me stond en achter me maar vooral voor me….als bescherming. Zo mooi.
   Ik ga het boek van Doreen opzoeken, ben heel benieuwd nu! Thanks en liefs.

  • Anuscka schreef:

   Wauw, mooi Marion, dat verhaal over het veertje…. <3

 1. 9 juli 2016

  […] nummer kwam ik tegen op de blog van Diana en Ellis en wel in een reactie van Marion op het logje […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: