Spirituele tafelgesprekken

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marjolein schreef:

  Lees toevallig net over dit “kaartspel” op een andere blog. Vind het serieus erg interessant!

 2. mevrouw williams schreef:

  Wat leuk om dat zo te doen, ik vind er best “pittige”vragen tussen zitten hoor. Het blijft ons mensen toch intrigeren, is er leven na de dood. Ik vraag mij toch af, of dat onze wens is dat er nog iets hier na is of dat het daadwerkelijk zo is.
  mevrouw williams onlangs geplaatst…Beveiligd: De oorlogMy Profile

 3. sunny mama schreef:

  Inspirerende vragen, vooral de vraag: “Wat is je grootste talent en waarvoor denk je dat je het gekregen hebt”. Weet je dat ik over die vraag nog nooit heb nagedacht? Daar ga ik vandaag eens op mediteren.
  Verder waag ik me niet zo graag aan dit onderwerp tijdens een tafelgesprek. Soms raken de gemoederen daar nogal van verhit, heb ik al gemerkt.
  sunny mama onlangs geplaatst…WAT JE MET KLIEKJES EN OVERSCHOTJES NOG KUNT DOEN…My Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Wij ook niet Sunny, er zitten inderdaad vragen bij die je niet zo even 12..3 beantwoord. Daar ga je echt even over nadenken-voelen.Maar juist daarom vonden wij dit doosje met dit soort vragen zo inspirerend. Ik begrijp helemaal wat je bedoeld met deze onderwerpen in een gezelschap. Het zijn toch nog veel onderwerpen die voor veel mensen taboe zijn of ze er liever niet over na willen denken.Mooi zoals je dat verwoord de gemoederen worden verhit;) Wij gebruiken het doosje ook alleen voor ons twee hoor;)X

 4. Marion schreef:

  Ik hou van dit soort vragen! Zo heerlijk om antwoorden van anderen te lezen en ook om er zelf over na te denken. Zeker vragen als: Is er leven na de dood? Het antwoord op die vraag verandert al mijn hele leven door. Vroeger geloofde ik erin. Toen ging ik naar de middelbare school en was ik ervan overtuigd dat er niets was dan een zwart gat. Toen ging ik weer geloven in reïncarnatie. En nu? Nu weet ik het niet meer hahaha. Ik ga eens met de vragen aan de gang. Leuk! Bedankt voor de inspiratie.

  • Lichtophethart schreef:

   Wij houden ook altijd erg van dit soort vragen of onderwerpen.je kunt er zo heerlijk over brainstormen. Bijzonder dat je geloof in bepaalde dingen zo veranderd.Onderwerpen zoals reïncarnatie,karma,doel van het leven, houden mij ook altijd zo bezig. Ik vind het altidj heel mooi hoe iedereen daar op zijn manier over denkt,voelt.Ben benieuwd of je ze kunt beantwoorden Liefs van ons x

   • Marion schreef:

    Die veranderingen hebben denk ik te maken met het feit dat ik nu pas echt mezelf aan het worden ben en dit ook durf te uiten. Door mijn ouders ben ik christelijk opgevoed. Ging iedere zondag naar de kerk. Daarna ging ik zoeken. Kwam terecht bij een pinkerstergemeente, liet vervolgens het hele geloof als een baksteen vallen en kwam daar later door levenservaring toch weer een beetje op terug. Nu vind ik het een prachtige zoektocht en het zal me niet verbazen als die zoektocht doorgaat tot het einde van mijn leven. Dat is ook niet erg; overal het antwoord op hebben en alles zeker weten, dat zou het leven ook maar saai en voorspelbaar maken.

    Ik heb een vraagje. Ik ga de kaarten bestellen en ik wil er eigenlijk ook op mijn blog over gaan schrijven. Beetje zoals jullie gedaan hebben, maar ik wil er niet met jullie idee vandoor gaan. Hoop dat jullie dit oké vinden. Is het oké als ik een linkje naar jullie blog plaats, dat ik via jullie de kaarten gevonden heb? Ik denk namelijk dat er wel een aantal van mijn lezers zijn die jullie blog ook heel interessant vinden om te lezen.

    Geniet van vandaag! Het gaat een mooie dag worden!

    • Lichtophethart schreef:

     Hoe mooi is dat! Jezelf aan het worden Marion en dat ook durven te ZIJN.Ik ben er van overtuigd dat heel veel mensen zoeken hun hele leven.Door opvoeding, buitenwereld en de maatschappij ,komen wij ver van onszelf vandaan te staan ,en dan begint er een zoektocht naar Wie ben ik eigenlijk? Wat wil IK? Ze zeggen niet voor niets de reis is belangrijker dan het eindpunt. Wat leuk dat je de kaarten ook gaat kopen .En super leuk toch dat je ook een blog gaat schrijven over de kaarten. Lief als je een linkje plaats naar onze blog. Laat maar weten als de post klaar is ben benieuwd. X Jij ook genieten he van deze mooie dag. Liefs van ons x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: