Miniserie Hjordis

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Cathy schreef:

  Rita is een super leuke serie, helaas niet zo heel veel seizoenen… Ook Jane the Virgin is leuk! En als je er van houdt is Breaking Bad een super serie die zeer verslavend is… wij zijn nu in het laatste seizoen helaas…

 2. Marion schreef:

  Ik heb Hjordis meteen in mijn lijst op Netflix gezet. Ga vanavond denk ik meteen kijken. Ik hou sowieso van Deense series, maar dit onderwerp ligt me ook heel erg.

  Een volledig ander onderwerp en ook geen serie maar een docu; My Broken Beautiful Brain. Geen idee waarom ik dit zeg, misschien zit je er helemaal niet op te wachten, maar ik denk dat deze docu ook wel wat voor jullie is. Het gaat over een vrouw die een hersenbloeding krijgt. Ze is heel erg sociaal, schrijfster, filmmaker en laten nou net die dingen aangetast zijn door de bloeding. De documentaire is heel boeiend en op een mooie manier gefilmd.

  • Marion schreef:

   Ik zeg de titel verkeerd. Het is My Beautiful Broken Brain.

   • Lichtophethart schreef:

    We hebben hem gezien hoor Marion. Wat een mooie indrukwekkende film. Heel mooi in elkaar gezet. ik had hem al zovaak voorbij zien komen. Maar nu dan ook echt gekeken. Dank je voor de herinnering.

  • Lichtophethart schreef:

   Wat leuk Marion dat je ook gaat kijken. Ben heel benieuwd wat je er van vind.Ja klopt Deense serie’s zitten vaak goed in elkaar. Volgens weet ik welke serie je bedoeld de omschrijving sprak me elke keer heel erg aan, en hebben we al een paar keer op het punt gestaan deze te gaan kijken. Nu jij er ook weer over schrijft gaan we dat zeker doen. Ik Diana ben juist heel erg voor films en documentaires waar je kracht in ziet. Mensen die doorzetten ondanks wat ze meemaken. We laten het weten als we de docu gezien hebben. X

 3. Anuscka schreef:

  Joh, nee, ik moet nog heen wat Deense dingen inhalen zie ik… (lastig zonder tv, zonder Netflix). Maar mooie thema’s. Altijd jezelf zijn en jezelf blijven… pfff, moeilijk! Ik worstel er nu ook weer even mee nu ik dingen doe die ik eigelijk niet (meer) wil doen: werken voor een baas… Ja, doe dat dan ook niet, zul je zeggen… tja, soms zijn de wegen van het universum ondoorgrondelijk (maar in dit geval snap ik ze zowaar!). 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: