Een DIY voor Valentijnsdag


Een DIY voor Valentijnsdag
De dag vóór Valentijnsdag

Er zijn niet zoveel jaren geweest dat ik echt veel had met Valentijnsdag.
En zelfs nu vind ik het vaak wel erg commercieel en is elke dag een mooie gelegenheid om liefde te laten blijken.
Maar wat ik nu wél heel leuk vind, is om er een beetje een eigen draai aan te geven. Ik maakte een DIY voor Valentijnsdag…Of liever gezegd voor de dag vóór Valentijnsdag.

De reden hiervan is dat ik Diana 2 jaar geleden op 13 februari “opnieuw” ontmoette na een hele tijd geen contact te hebben gehad. En deze ontmoeting was wederom heel bijzonder en heeft voor ons beiden veel betekent.
Zoveel dat de dag vóór Valentijnsdag meer bijzonder is voor ons beiden.

Een DIY voor Valentijnsdag

Een DIY voor Valentijnsdag
Hoewel ik niet echt meega met Valentijns cadeau’s uit de winkel is het wel handig dat er veel te vinden is op het gebied van hartjes en lieve tekstjes en leuke kaartjes want ik heb voor deze pré-Valentijnsdag een heel leuk ideetje bedacht om voor Diana te maken.
Ik heb een notitieboekje gekocht en daarbij allemaal stickertjes, stempeltjes en notitiebriefjes gezocht. Ik heb een heleboel tekstjes verzameld en zelf bedacht en ben op dit moment druk bezig met schrijven, knippen en plakken om het notitieboekje helemaal vol te krijgen (en jee, wat heeft zo’n boekje opeens veel bladzijdes!). Een heel werk, maar oh zo leuk!
Ik heb er briefjes ingeplakt, teksten en persoonlijke stukjes ingeschreven. En alles een beetje gezellig aangekleed met plaatjes en stickers en stempels.
Al dat knutselen moest steeds “tussendoor” gebeuren. Dan trok ik me even terug op de slaapkamer en ging aan de slag. Diana mocht natuurlijk nog niks zien of doorhebben. Ik denk dat ze wel weet dat ik met “iets” bezig was maar niet waarmee. Leuk, ik hou wel van verassingen en ik vind het leuk om iemand anders te verassen, en dan vooral Diana 🙂

Een DIY voor Valentijnsdag Een DIY voor Valentijnsdag

Ik hoop natuurlijk dat ze het leuk vindt. Ik heb het met veel plezier en liefde gemaakt!
Vanaf nu tot morgen mag ze in ieder geval even niet meer op de blog kijken :-).

Wat betekent Valentijnsdag voor jullie?

 

8 gedachten over “Een DIY voor Valentijnsdag

 • Pingback: Even erop uit naar B&B Op Stok - Licht op het Hart

 • 15 februari 2016 om 15:43
  Permalink

  Hallo Diana en Ellis,

  Wat een ontzettend leuke DIY is dit Ellis! Heel persoonlijk zo.
  Niet zo gek dat je er blij mee bent Diana 🙂

  Ik kom binnenkort weer verder lezen hier, leuk weer een blog erbij om te volgen.

  Groetjes, Marga
  Marga onlangs geplaatst…Taart voor mijn Valentijn 🙂My Profile

  Beantwoorden
 • 13 februari 2016 om 08:26
  Permalink

  Valentijnsdag is voor mij op zich niet zo belangrijk. Maar vier jaar geleden is mijn moeder op Valentijnsdag begraven. Dat vind ik heel bijzonder omdat ze een lieve en bijzondere moeder was. Zij is voor ons een engel zonder vleugels. Ook ik vind dat je elke dag elkaar kan zeggen hoeveel je van elkaar houdt. Mijn lief en ik laten bijna dagelijks zien hoeveel we van elkaar houden. Een knuffel…een blik….berichtjes naar elkaar sturen….oh zoveel. Heerlijk! En dat doen we al dertig jaar . . Ik vind het heerlijk om te lezen hoe jullie van elkaar genieten. Over dertig jaar doen jullie vast nog steeds dingen voor elkaar waar je hart sneller van gaat kloppen

  Beantwoorden
  • 15 februari 2016 om 11:05
   Permalink

   Valentijnsdag heeft voor jou dus een diepere betekenis. Verdrietig maar ook bijzonder…
   Mooi om te lezen dat jullie elke dag aan elkaar laten blijken hoeveel jullie van elkaar houden. En dat al 30 jaar, hoe mooi is dat. Ik hou ervan om het te laten voelen, omdat ik het zo voel. Ik ben er dankbaar voor en vind het heel waardevol en bijzonder! En bovendien is het heerlijk als je hart sneller gaat kloppen door de liefde die je voelt.xxx

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: