Een DIY voor Valentijnsdag

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marga schreef:

  Hallo Diana en Ellis,

  Wat een ontzettend leuke DIY is dit Ellis! Heel persoonlijk zo.
  Niet zo gek dat je er blij mee bent Diana 🙂

  Ik kom binnenkort weer verder lezen hier, leuk weer een blog erbij om te volgen.

  Groetjes, Marga
  Marga onlangs geplaatst…Taart voor mijn Valentijn 🙂My Profile

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind het een lief cadeau! Ze vindt het vast leuk.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Pop-ups: een nieuwe trend in BloglandMy Profile

 3. Donna Bierling schreef:

  Valentijnsdag is voor mij op zich niet zo belangrijk. Maar vier jaar geleden is mijn moeder op Valentijnsdag begraven. Dat vind ik heel bijzonder omdat ze een lieve en bijzondere moeder was. Zij is voor ons een engel zonder vleugels. Ook ik vind dat je elke dag elkaar kan zeggen hoeveel je van elkaar houdt. Mijn lief en ik laten bijna dagelijks zien hoeveel we van elkaar houden. Een knuffel…een blik….berichtjes naar elkaar sturen….oh zoveel. Heerlijk! En dat doen we al dertig jaar . . Ik vind het heerlijk om te lezen hoe jullie van elkaar genieten. Over dertig jaar doen jullie vast nog steeds dingen voor elkaar waar je hart sneller van gaat kloppen

  • Lichtophethart schreef:

   Valentijnsdag heeft voor jou dus een diepere betekenis. Verdrietig maar ook bijzonder…
   Mooi om te lezen dat jullie elke dag aan elkaar laten blijken hoeveel jullie van elkaar houden. En dat al 30 jaar, hoe mooi is dat. Ik hou ervan om het te laten voelen, omdat ik het zo voel. Ik ben er dankbaar voor en vind het heel waardevol en bijzonder! En bovendien is het heerlijk als je hart sneller gaat kloppen door de liefde die je voelt.xxx

 4. Loene schreef:

  Wat een súper leuk idee zeg, lieve Diana en Ellis! Ik had dit zelf nooit kunnen bedenken… super tof! Xx
  Loene onlangs geplaatst…Nagel tips: voor het eerst nepnagels opMy Profile

 1. 16 februari 2016

  […] notitieboekje helemaal volgeschreven en geplakt met zelfgemaakte tekstjes en briefjes. Lees en zie hier meer over wat ik gemaakt had. Toen Diana op de badkamer was heb ik met hartjes een heel pad gemaakt […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: