Ik ben toch zeker Sinterklaas niet?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ja wie betaald toch al die mooie cadeautjes ? Was het maar waar dat die goeie klaas alles betaalde, dan geloofde ik er ook meteen weer in. Goede manier die jullie hebben toegepast hier. We nemen het mee in ons hoofdje. Dankjewel. Wellicht kunnen we ook eens de vraag stellen hoe het mogelijk is dat Klaas over het dak kan lopen mét paard en al!

  2. Lydia schreef:

    Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, ja de December maand staat inderdaad weer bijna voor de deur en de winkels zijn zich net als wij alweer aan het voorbereiden op het grote kinderfeest. Speculaasbrokken, borstplaat, en veel zoetigheid mag weer de kilo's aanvullen op ons lijf. Maar wat maakt het uit als je die blije koppies van de kinderen ziet. Klaar zitten en uit volle borst zingen tot je het gestommel beneden hoort, want als je lief bent geweest zit er zeker een cadeautje voor je in de zak van zwarte piet. Wetend dat je de leugen in stand houdt van die man met die lange baard en de donker gekleurde piet in zijn mooie pakkie. En wanneer ga je de kinderen vertellen dat Sinterklaas en zwarte piet eigenlijk niet bestaat, en dat jij diegene bent die de beurs gebruikt om de cadeautjes in te slaan. Wij Lydia en Anita hebben een eeneiige tweeling van 9 jaar en hebben laatst tijdens het eten van een stampotje poolshoogte genomen bij de boys en gevraagd aan hun wie dit alles toch betaald. Ze keken ons aan en wilde het antwoord van ons horen, maar dit is natuurlijk niet onze opzet,mij willen het graag van hun horen, het antwoord kwam er, als ze cadeautjes krijgen dan geloven ze in Sinterklaas, en krijgen ze niks, dan geloven ze niet in Sinterklaas. Al met al wij hebben gezegd, als je zorgt dat je het hele jaar lief bent en op 5 dec lekker mee blèrt met de deuntjes van het Sinterklaas lied er altijd wel iets in de zak zit. Hoe klein dan ook.

  1. 29 november 2015

    […] Lees ook: Ik ben toch zeker Sinterklaas niet. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: