De oorzaak van verdwenen sokken

Oorzaak verdwenen sokken

De oorzaak van verdwenen sokken
Laatst schreven wij een blog over het mysterie van verdwijnende sokken in de wasmachine.
Veel mensen herkenden dit mysterieuze fenomeen en voor iedereen is het een raadsel waar die sokken toch naartoe gaan.
En nog steeds verdwijnen hier de sokken. Wat we ook proberen.
Maar net op het moment dat Diana er klaar mee was en besloot maar gewoon twee verschillende sokken aan te trekken (waarvan 1 sok van Senne) en ik ook steeds regelmatiger sokken van Senne pak of twee verschillende aantrek, kwamen we een filmpje tegen dat het mysterie weleens opgelost kan hebben.

De oorzaak van verdwenen sokken

Kijk maar eens naar dit filmpje waar de sokken naartoe gaan in de wasmachine. Wij vonden het geweldig om te zien en waren ook enigszins verbaasd. Dáár dus!

En dat is heel mooi dat we dat nu weten. Er rest ons alleen nog één vraag: hoe krijg je ze weer terug?

Wisten jullie dat de sokken op deze manier kunnen verdwijnen in de wasmachine?
Ik had een klein beetje een vermoeden, maar het leek me ook weer onwaarschijnlijk. En toch kan het dus zo gaan.
Wie de tip heeft om ze weer terug te krijgen, we horen het graag.

10 gedachten over “De oorzaak van verdwenen sokken

 • 29 februari 2016 om 15:58
  Permalink

  haha ik had het filmpje ook maar gedeeld omdat ik dus ook een post had geschreven. Echter afgelopen weekend besloot ik mijn wasmachine een grondig te inspecteren :). Ik den toch echt dat het, althans bij de mijne, niet gaat. Ik heb namelijk een soort van dubbel rubber in die rand waar in het filmpje de sokken verdwijnen zitten en daar kan (denk ik) met geen mogelijkheid een sok door hahaha. Ik denk nog even verder. Ik heb er inmiddels een aantal naar de sokken hemel (lees prullenbak) verwezen en een paar waarvan ik nog hoop een paartje te vormen bewaard.

  Beantwoorden
 • 29 februari 2016 om 10:35
  Permalink

  Hier ook geen verdwenen sokken, wel kapotte sokken maar dat is iets anders 😉
  Als je ze terug wilt zal je de machine open moeten maken en misschien wel de trommel er uithalen ook.
  Marga onlangs geplaatst…Liebster awardMy Profile

  Beantwoorden
 • 29 februari 2016 om 09:53
  Permalink

  Dat verklaart veel! In het vervolg dan toch maar een waszakje gebruiken voor de sokken?

  Beantwoorden
  • 29 februari 2016 om 10:05
   Permalink

   Nu wel ja. Of ik ze daar vind daar twijfel ik aan ;-). De monteur wel ja, maar die zie ik ook liever niet ;-). Gelukkig heb je dit probleem niet! Fijne dag x

   Beantwoorden
 • 29 februari 2016 om 08:53
  Permalink

  Ik heb altijd al het vermoeden gehad dat sokken op die manier verdwijnen. Je krijgt ze alleen nooit meer terug. Behalve als je machine stuk is en er moet een monteur aan te pas komen die ze dan tevoorschijn tovert 🙂
  Kon ik maar toveren onlangs geplaatst…Liebster Blog AwardMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: