Hoera het is lente

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Babs schreef:

  Ik kijk ook altijd uit naar de lente… en in de zomer niks geen warme zware jassen meer maar luchtige kleding. Tweede Paasdag zijn er AH boeren die een open dag houden, misschien ga ik er wel naartoe. Koeien zijn zulke mooie dieren en lammetjes, zo lief.
  Ik hoop dat ik nu eens geen last heb van voorjaarsmoeheid…maar ach, ik ben eigenlijk altijd wat moe 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Eqology- anti-aging en schoonheid van binnenuitMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Wat leuk die open dag van AH boeren. Nu ik het lees…ik geloof dat ik daar reclame oid van heb gezien op tv. Wellicht een leuk idee voor 2e paasdag. Zeker als het lekker weer wordt. Dan kriebelt het echt om naar buiten te gaan en koeien en lammetjes zijn altijd lief&leuk .
   Hopelijk geen voorjaarsmoeheid!

 2. jeapiebel schreef:

  Alleen door de titel van het artikel heb ik al zin in. Helaas als ik naar buiten kijk, dan moet ik even geduld hebben voor de lente. Beter weer, de bloesem, bloemen en langere dagen. Ik heb zin om naar het strand te gaan.

  • Lichtophethart schreef:

   Nog even geduld inderdaad. Ik keek na het lezen van je bericht daarstraks naar buiten en dacht aan je…nog even volhouden :-). Spring is in the air….somewhere. Heerlijk het strand. We willen al 3 jaar gaan maar het lukt nooit echt dus wie weet dit voorjaar of in de zomer een keer.

 3. sunny mama schreef:

  Oh wauw, daar ben ik me nooit van bewust geweest dat rond deze tijd van het jaar de dag en de nacht ongeveer even lang zijn. Bijzonder, vind ik dat!
  sunny mama onlangs geplaatst…WIE IS JOUW IDEALE PARTNER? – ONTDEK HET MET DEZE 10 VRAGENMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Ja best wel bijzonder. Mijn opa hield vroeger via teletekst altijd de tijden bij van zonsopkomst en zonsondergang. Die schreef hij op en dan maakte hij een grafiek. Als hij op vakantie ging moest ik het 1 of 2 weken overnemen en zo kon je heel mooi zien hoe de dagen langer en korter worden. Haha, wel een leuke herinnering nu ik eraan terug denk. Zeker, bijzonder!

 4. Heerlijk vind ik de lente! Ik kan bijna niet wachten om zonder jas in het zonnetje te gaan wandelen. Heerlijk, dat hij maar heel snel echt begint!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…30 dagen opruim challenge #4 / Mijn weg naar minder spullen.My Profile

 5. Marijke schreef:

  Ja heerlijk de lente. Iedereen komt weer lekker naar buiten en trekt er weer op uit. De natuur die weer in bloei komt alle jonge dieren die weer geboren worden. Heerlijk allemaal!!
  Wij hebben voor de 3e zomer geen tuin meer maar een heerlijk ruim balkon dus we verheugen ons daar weer op. Plantenbakken weer vullen, bbq aan en genieten!!
  En weer kleurige kleren aan ook weer fijn toch……althans ik hou daar wel van.
  Kortom……..we gaan weer genieten van de lente!!

 6. Marga schreef:

  Heerlijk de lente inderdaad!
  Alles wat weer in knop komt, gaat bloeien, de frisgroene bladeren aan de bomen…de lammetjes die vrolijk rondspringen in de wei…
  Marga onlangs geplaatst…WeekmenuMy Profile

 1. 27 oktober 2016

  […] in het donker op pad te gaan en ’s avonds in het donker weer thuis te komen. Geef mij maar de lente en zomertijd, dit ondanks het uurtje langer weekend als de wintertijd […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: