Wij zijn enthousiast over Yoors

Wij zijn enthousiast over Yoors

Hoe kwamen wij bij Yoors terecht? En waarom zijn we zo enthousiast ?
Yoors is een leuk en super gezellig platform. En telt inmiddels al meer dan 10.000 leden. Schrijf ( blog) waarover je maar wilt. Foto’s plaatsen, of een mooie Quote maken. Alles is mogelijk. Er is voor ieder wat wils. Bij Yoors krijg je betaald voor je inspiratie. Hoe leuk is dat!
Lees onze ervaringen over Yoors en wie weet ben je na het lezen wel net zo enthousiast als wij. En komen we je binnenkort tegen op Yoors.

Hoe kwamen wij bij Yoors terecht?
Een paar dagen geleden kwamen wij Yoors tegen via een advertentie op Facebook.
De titel maakte ons erg nieuwsgierig en daarom zijn we meteen gaan kijken wat Yoors nou precies is.
Aanmelden was gratis en ging eigenlijk heel eenvoudig. Een paar kleine stappen doorlopen en klaar.
Kind kan de was doen. De eerste 100 YP werden meteen toegevoegd aan ons account. Zoals beloofd door Yoors. Hoe leuk is dat!
Na het plaatsen van een (persoonlijk) foto kreeg je de mogelijkheid je voor stellen als nieuw lid. Je kunt daar schijven wat je wilt, maar het is wel leuk om even in het kort te vertellen wie je bent en bv wat je hobby’s zijn ect.
Het leuke was dat je vrijwel meteen een eerste reactie op je introductie verhaaltje krijgt. Want andere leden zien dan dat er weer een nieuw lid is bijgekomen. En nog leuker er kwam nog eens 40 Yp bij omdat je je voorgesteld had en daar een reactie op kreeg.

Geld verdienen met Yoors hoe werkt dat?
Yoors geeft je Yp (YoorsPoints) Wat zijn dit dan zou je zeggen ? Dit is eigenlijk gewoon geld.
1000 Yoors Points (Yp) is 1 euro. Als je je aanmeldt ( dit is geheel gratis ontvang je al direct een vergoeding van 100 YP.
Je kunt bij 10.000 punten je saldo laten uitkeren in gewoon geld. Het staat dan binnen een week op je rekening
Als je een beetje enthousiast bent regelmatig iets plaats en bij andere reageert dan lopen de punten snel op .

Op Yoors kun je nl met allerlei acties Yp verdienen
Door een artikel, een foto of een Quote te plaatsen.
Als mensen op jouw artikel, foto of quote reageren met een reactie.
Door zelf te reageren bij andere leden.
Door artikelen te delen bv via sociaal media.
Als mensen zich weer als nieuw lid aanmelden via jouw post .
 
Wij zijn super enthousiast over Yoors.En kunnen het iedereen (die nog geen lid is) alleen maar aanbevelen. Het is erg gezellig, er hangt een prettige sfeer, het is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk maar vooral een EERLIJK platform waar je echt je passie en inspiratie kwijt kunt.
Het is erg leuk ook om de creaties, de blogs, de mooie foto’s van mede leden te lezen en ideetjes op te doen.
Er wordt echt van alle gepost je kunt het zo gek niet bedenken. Aan reacties ontbreekt het niet. Dat maakt het al snel heel persoonlijk.
En elke actie zijn weer punten die later omgezet worden in geld. Wie wil dat nou niet?
Onze ervaring is tot nu toe heel erg goed . En kunnen het iedereen aanbevelen mee te doen.
 
Er zijn 24 kanalen rubrieken waar je uit kunt kiezen.
Als je iets gaat posten bij Yoors heb je een ruime keus uit wel 24 verschillende rubrieken.
Hou je bijvoorbeeld van fashion & lifestyle? Dan schrijf je daar wat over. Maak je veel mooie foto’s omdat dat je hobby is of je fotograaf bent dan plaats je die in de rubriek Foto’s. Schrijf je zelf gedichten die komen dan in de rubriek gedichten. Je verhalen en foto’s van je kinderen komen in de Rubriek Kinderen & ouderschap. En ga zo maar door. Er is echt voor ieder wat wilt.
 
Missie van Yoors
Yoors is een eerlijk delen platform.
Doe jij iets op Yoors waardoor Yoors beter wordt dan deelt Yoors de directe of indirecte opbrengst weer met jou.
Wat krijg je als je iets deelt op Facebook? Helemaal niets. Op Yoors krijg je een aantal Yp (YoorsPoints) als jouw creatie wordt gedeeld. En nog leuker. Als jij iemands post deelt dan kun je daarna ook gaan verdienen. Zodra iemand van jouw pagina deelt krijg jij ook weer YP punten. Zo help je de maker en je verdient er nog aan ook!
 
DOE mee en DEEL mee en wordt gratis lid
Ook gratis lid worden van Yoors en geld verdienen? Klik hier en je kunt rechts bovenaan je Gratis ‘aanmelden’.
Dan ontvang je al direct een vergoeding van 100 YP (YoorsPoints).
Tot snel op YOORS
 

10 gedachten over “Wij zijn enthousiast over Yoors

 • 14 december 2016 om 15:37
  Permalink

  Dankje Lichtophethart voor deze post. Als er mensen vragen hebben kunnen ze me mailen op henkjan@yoo.rs of bellen op 06 55 39 56 30. Ik begrijp dat mensen argwanend zijn. Dat komt helaas door de tijd waarin we leven.

  Beantwoorden
  • 14 december 2016 om 19:10
   Permalink

   Dank je wel Henkjan. Fijn dat ze je kunnen bellen of mailen voor meer informatie. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we Yoors echt heel erg leuk, inspirerend en gezellig maar vooral heel betrouwbaar vinden. En we onze eerste uitbetaling netjes hebben ontvangen van je. Ga vooral door met het verder ontwikkelen van Yoors. Groetjes Diana en Ellis

   Beantwoorden
 • 22 november 2016 om 06:29
  Permalink

  Jullie zijn enthousiast over Yoors.. Je kunt et geld verdienen. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, Daarom een vraag. Weten jullie wat het verdien moment is van de beheerders van de site? Wat doen ze met de informatie die je plaatst? Of staat er veel reclame op? Lieve groet Martha.

  Beantwoorden
  • 22 november 2016 om 06:39
   Permalink

   Diezelfde vragen had ik nou ook. Bovendien druipt de verslaving hier van af: voor je het weet zit je alleen nog maar te ‘produceren’ en overal likes te geven zonder het echt leuk te vinden en kom je aan ECHT LEVEN niet meer toe… en dat voor een paar euro… Pas op ladies met dit soort platforms!

   Beantwoorden
   • 22 november 2016 om 15:23
    Permalink

    Hoi Anuscka,
    Wij begrijpen heel goed je onrust en misschien je twijfels over dit. Ik heb bij de vraag van Martha een stukje geschreven en wat links geplaats waar precies in staat Hoe Yoors te werk gaat. En Waarom zij juist betalen voor wat bv Facebook niet doet. Jij levert veel inspanning maar ziet er nooit een cent voor terug. Zo is Yoors eigenlijk tot stand gekomen. Ik snap je gedachten over die verslaving maar toch is onze ervaring anders. Het werkt nl niet d.m.v Likes dat heeft Yoors ook niet. Er word echt serieus gereageerd op Blogs en mooie artikelen , mooie zelf gemaakte foto’s en leuke recepten en nog veel en veel meer. Er zijn 24 rubrieken waar je in kan posten en uit kunt lezen .De sfeer is echt erg goed daar. En het ene lid zal heel fanatiek dingen posten en reageren en een andere is juist voor een paar x per week. Ik heb in het verre verleden wel eens op die mails geklikt, je kent dat wel van die site  waar je geld kunt verdienen. . Mijn ervaring is daar inderdaad je doet niets zinvols en na een maand heb je bv 90 cent.!Wat een feest ben ik ben daar heel snel mee gestopt. Yoors wordt wel heel anders beloond .Als je geregeld wat post en ook geïnteresseerd reageert op andere leden loopt het al snel op. Dan is het goed mogelijk om 25 euro of misschien nog wel meer euro per week er mee te verdienen. Dit zal echt per persoon verschillen.
    Lees anders als je zin en tijd hebt de links maar eens dan word het wat duidelijker .
    Heel veel liefs van Diana X

    Beantwoorden
    • 22 november 2016 om 19:02
     Permalink

     Ha Diana!
     Dank voor je uitgebreide reactie! Ik ga me er eens wat meer in verdiepen… Misschien is het inderdaad wel vanuit heel goede intenties opgericht en maak ik me onnodig zorgen. Ik vind het echter nu zo jammer dat er zoveel (op Facebook, en op blogs, maar bijvoorbeeld ook op LinkedIn) maar heel snel en vooral veel wordt ‘geliked’ met als enige doel ZELF veel likes terug te krijgen, zonder dat er eigenlijk inhoudelijk op berichten worden gereageerd. Mensen lezen niet, mensen kijken niet (naar foto’s), maar zijn eigenlijk alleen maar met zichzelf bezig… Dat zijn zo mijn gedachten over social media, en als er dan ook nog een beloning bij komt… Nou ja, zoals gezegd: ik ga eens meer lezen en bekijken… liefs terug!
     Anuscka onlangs geplaatst…Leven met een hoofdletter LMy Profile

     Beantwoorden
  • 22 november 2016 om 15:00
   Permalink

   Hallo Martha,

   Ik begrijp je bezorgdheid en je vragen. Alleen maar lief!
   Yoors is juist ontstaan uit een frustratie omdat je op andere platformen zoals bv facebook steeds meer privacy verliest en steeds vaker handelswaar bent en jij alle inspanning levert aan wat je liked, plaats en deelt en je daar juist nooit iets van terug ziet (wat een vergoeding betreft.) Hieronder heb ik een paar links neer gezet waar precies in staat wat Yoors is en hoe het werkt.Iedere actie die jij doet op Yoors word eigenlijk beloond d.m.v die YP Punten zeg maar. Mijn ervaring is dat er mooie en goede artikelen staan op Yoors en er ook daadwerkelijk met respect en soms vrij uitgebreid gereageerd word door andere leden. De sfeer is goed . Je wordt niet bestookt met reclame dit zit heel goed in elkaar. Jij kunt aangeven wat je wel en niet wilt zien , lezen. Te lang om hier neer te schrijven daarom doe ik het even zo via onderstaande links.
   Heel veel liefs van Diana X

   Achtergrond van Yoors
   Waarom Yoors?
   Wat is Yoors?
   De Voorwaarden van Yoors>

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: