Dubbele getallen

Dubbele getallen

Dubbele getallen
Meester getallen, dubbele getallen of engelen getallen. Zo worden ze genoemd.
Misschien is het je wel eens opgevallen dat je ‘toevallig’ net op de wekker, radio, magnetron,of je telefoon kijkt als het precies 11.11 uur , 22.22 of 14.14 uur is?
Ik heb zelfs al een paar keer meegemaakt dat ik naar de supermarkt ging, een paar boodschappen deed en bij de kassa aangekomen de kassière zei : dat is dan 22 euro 22.! Of een keer 14 euro 14. En geloof me dit komt niet zo heel vaak voor. Het is ook weleens gebeurd dat ik de tank van de auto vol gooide en de pomp afsloeg bij een exact bedrag van 40 euro 40. Of dat je een mail verzend en even later ziet dat je het mailtje exact om 23 uur 23 hebt verstuurd. Dit zijn een aantal voorbeelden van deze bijzondere synchroniciteiten in getallen.

Dubbele getallen

Al jaren lang
Ik (Diana) werd me er al bewust van toen ik een jaar of twintig was. Ineens vielen ze me op. Toen der tijd waren er nog videorecorders en ook daar zag ik ze in.
Het heeft me jaren lang bezig gehouden dit fenomeen. Het inspireerde me heel erg. Ik ben later gaan opzoeken wat het me allemaal wilde zeggen en eigenlijk te betekenen had en kwam er achter dat het tekens, signalen, boodschappen zijn van de Engelen. Of liever gezegd dat het universum mij iets wil laten weten. Ze willen ons iets bewust maken, ons begeleiden, of sturen in een bepaalde richting. Het word ook wel eens ontwaken genoemd.  En nee het is geen toeval dat jij JUIST op die momenten de dubbele getallen waarneemt. Ellis herkent dit ook. Ze ziet ze ook al jaren. We ervaren het samen ook vaak die synchroniciteit. Dat we op hetzelfde moment een whatsappje  sturen en ook nog eens op een dubbel getal. Of we tegelijk zeggen: ‘schatje het is 17.17’. Dat zijn mooie dingen, we zijn er samen bewust van.

Wereldwijd zien mensen dit dubbele getallen fenomeen
Over heel de wereld zien steeds meer mensen 11:11 op digitale displays, zoals hierboven genoemd.
11:11 wordt geassocieerd met een ‘wake-up-call-code’. Het ontwaakt de geest naar een hoger bewustzijn.

Boeken of literatuur over deze dubbele engelen getallen
Ik weet dat Doreen Virtue enkele boeken heeft geschreven over de getallen van de engelen.
In het boek Getallen van de engelen legt ze uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van getallenreeksen. Het kan zijn dat je vaak dezelfde getallen ziet wanneer je naar een klok kijkt of een telefoonnummer opzoekt. Deze handige gids biedt een interpretatie van de getallen 0 tot 999 en zal je helpen om de tekenen te leren begrijpen.

Dubbele getallen

De betekenis van de dubbele getallen
Dit onderstaande lijstje heb ik altijd bij me. Het staat al jaren lang in de app Evernote op mijn telefoon.
Ik heb ze hier even neergezet voor degene die ook meer over de betekenis en symboliek van de getallen willen weten.

 • 1:11 Roep de engelen aan om je te helpen met je gedachten en woorden
 • 2:22 Je pas geplante ideeën wortelen zich in de realiteit. De manifestatie hiervan zal al snel zichtbaar worden.
 • 3:33 De Ascended Masters zijn op dit moment zeer dicht bij je en willen je laten weten dat je hun hulp, liefde en begeleiding hebt.
 • 4:44 De engelen omringen je nu en verzekeren je van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, want de hulp van de engelen is vlakbij.
 • 5:55 Maak je borst maar nat en doe je veiligheidsriemen om, want er komen belangrijke veranderingen in je leven aan en je moet er klaar voor zijn. Vertrouw dat dit ten goede zal zijn en het ZAL ten goede zijn!
 • 10:10 Goddelijke leiding van Spirit en de engelen vragen je je gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan.
 • 11:11 Houd je gedachten goed in de gaten en verzeker je ervan de je uitsluitend denkt aan wat je wilt, en niet wat je NIET wilt (dat wat je denkt zul je krijgen). Let op je woorden. Ze zullen zich manifesteren.
 • 12:12 Onze gedachten zijn als zaden die op het punt staan te ontspruiten. Dit is het moment je te realiseren dat je woorden je wensen zijn. Wat je zegt zal gebeuren. Zet de dingen die je wenst op papier en zie het voor je ogen gebeuren!
 • 13:13 De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.
 • 22:22 De engelen laten weten dat zij aanwezig zijn om je te steunen.
 • 11 / 111 = Geboorte en verankeren van het Nieuwe.
 • 22 / 222 = Bouwen op het Nieuwe, nieuwe levens en wereld bouwen.
 • 33 / 333 = Universele service door het versnellen van ons één- zijn.
 • 44 / 444 = De balans tussen spiritueel en fysisch , het her-configureren van ons evolutionaire labyrint zoals boven , zo beneden , de creatie van het fundament van onze Nieuwe levens
 • 55 / 555 = Bereiken van onze persoonlijke vrijheid door onze liefde te leven.
 • 66 / 666 = Volbrenging van onze verantwoordelijkheden op een vreugdevolle, creatieve manier.
 • 77 / 777 = Diepe inzichten en openbaringen. Onszelf aanzetten tot ons innerlijke zijn.
 • 88 / 888 = Meesterschap in overvloed.
 • 99 / 999 = De vervolmaking van de grote evolutiecyclus.

14.14 uur is dus 141+4 Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. 4: staat voor Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15.15 uur is dus 151+5 Je gedachte manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. 5: Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats n je leven die ten goede komen van jezelf.

16.16 uur is dus 161+6 Al je materiële behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je je wenst, en dat is wat je ontvangt. 6: Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17.17 uur is dus 171+7 Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. 7: Je bent op de goede weg! ga vooral zo door.

18.18 uur is dus 181+8 Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. 8: Financiële overvloed komt nu op je pad.

19.19 uur is dus 191+9 Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. 9: je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20.20 uur is dus 202+0 Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. 0: De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

21.21 uur is dus 212+1 Geloof in de ideeën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. 1: We zijn allemaal 1 en daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen

22.22 uur is dus 222+2 Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. 2: Heb geloof en moed. je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23.23 uur is dus 232+3 De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. 3: staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00.00 uur De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

Dubbele getallen

Vraag jij je ook wel eens af waarom je steeds dubbele getallen ziet, waar je ook bent? Kijk jij ook wel eens NET op de wekker of je telefoon als het bv 22.22 uur is?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Ik zie al een paar maanden meerdere malen per dag dubbele getallen. Meestal op de klok. Vandaag had ik zelfs op het zelfde moment dubbele getallen. Op mijn kassa had ik 10.10€ en op de klok was het precies op dat moment 12:12u. Ik zoek de betekenis wel op maar doordat ik zoveel verschillende dubbele nummers krijg raak ik een beetje verloren in alle info.

 2. Hallo, ik heb dit nu al een jaar snap niet hoe dat kan. Iedere keer zie ik als ik op de klok kijk 22 dus 13.22 of 16.22 22.22 heel vreemd. Ik heb mijn leven omgegooid sinds dien heb ik dat. Ik ben voor mezelf begonnen en ben nog onzeker of het lukt. Wat zou dat getal 22 nou betekenen.

  • Hoi ik kan je vertellen dat ik precies het zefde heb sins dat ik gedachtens heb mn leven om te gooien wat ik ook gedaan heb en nu dat ik voor me zelf ga beginne per 1 oktober is me laaste 3 kwart jaar bijna dagelijks 22.22 en ook ik vraag me af wat het nou betekend

 3. Wat een mooie uitleg over de dubbele getallen, precies passend bij hoe ik denk. Ik heb je blog opgeslagen, de getallen op een lijstje gezet en ik ga je volgen. Dank je wel!

 4. Ik heb ook heel veel met dubbele cijvers bijna altijd dat ik op de klok kijk maar ik word er altijd vrolijk van en ook met veertjes weet ik dat er bescherm engeltjes zijn ik hoop dat het mijn vader is heb ik nog steeds een goede band mee

 5. mag ik vragen wat dan en of 10.01 ook een betekenis heeft dat heb ik nl ook nogal vaak net als dubbele getallen

 6. Zie dubbele getallen al jaren en ging vanmorgen vroeg even kijken op mij tablet de betekenis ervan . Gisteravond rij ik van een sauna bezoek naar huis en zeg tegen mijn vriendin hier daar heb ik het weer. Keek op de klok en was het 18.18u. Deze ochtend wordt ik wakker om 5.55u. Dit gebeurt zeker een paar keer per week en dus al jarenlang haha. Ik heb het altijd wel heel bijzonder en mooi gevonden maar vind het ook leuk om te lezen dat het bij veel mensen voorkomt en nu ook weet wat de betekenissen ervan zijn.

 7. Hoi,

  Sinds onze moeder is overleden, nu bijna 10 jaar geleden, zien mijn broer en ik overal 11.11 te staan. Wij wisten niet wat het moest voorstellen. Nu denken we voortaan als we 11.11 zien, mama is erbij, ze wil ons laten weten dat ze er is voor ons. Met ins meekijkt, aan ons denkt. Dat geeft ons een troostende gedachte en een glimlach..

 8. Hallo dames,

  Idd zeer herkenbaar voor vele onder ons….
  Ook al jaren dagelijks “last” van haha. Maar ook heel mooi, die aanwijzingen/boodschappen van “boven”.
  Deze week zowiezo al iedere dag 11:11 uur. Laat staan de 14:14’s, 15:15’s en de 22:22’s die daar ook nog eens bijhoren……
  Soms tot vervelends toe…..

  Ik vind het zowiezo een boodschap dat de engelen bij je zijn en goed gestemd zijn.
  We zijn niet alleen…

  Liefs marielle

  • Ja mooie he Marielle, We zijn zeker niet alleen.Veel mensen zullen dit herkennen en de een schenkt er geen aandacht aan en de andere wil precies weten wat het allemaal te betekenen heeft. Ik blijf de 11.11 en de 22.22 op een of andere manier de mooiste getallen vinden.Soms zijn er periodes dat je er bijna gek van word dan blijf je ze zien. Ik blijf het super interessant vinden allemaal, en kijk meestal altijd wel even welke dubbele tijd wat te betekenen heeft. En eigenlijk altijd klopt dit wel met de fase waar ik in zit.Liefs Diana X

 9. Super interessant, zeker omdat ik het herken! Ik werd vaak ’s nachts om dezelfde tijd wakker. Nu ben ik vergeten of het om 2.22 uur was of 3.33 uur . Het was een periode dat ik bijna iedere nacht dat had.. ik vond het bijna een beetje eng.
  De laate tijd maak ik het zo vaak mee dat ik zoveel toevalligheden tegenkom… Ik heb het bijvoorbeeld ergens over en vlak daarna lees ik ergens exact hetzelfde.
  Ook zoiets vreemds..
  Nog een leuk voorbeeld: Ik had een cadeautje voor mijn verjaardag gehad van een cosmetica bedrijf. Ik had via Twitter en Instagram met een # ervoor bedankt, maar ik had het idee dat dat bedrijf het niet had opgepikt. Een week later stuur ik een berichtje via facebook met een bedankje en direct op dar moment komt er een mail binnen of ik het cadeautje al gehad had…
  Die vrouw, die ik overigens niet ken vond het ook heel part dat wij dat tegelijk deden…alsof wij tegelijk aan elkaar dachten 😉
  Babs onlangs geplaatst…Unwash: Rethink Clean- Save Color, Save Time, Save HairMy Profile

  • Hoi Babs wat leuk dat je even bij ons op de blog komt kijken. Welkom. De dubbele getallen zijn dus ook voor jou herkenbaar. ik heb het ook een hele periode gehad dat ik elke nacht wakker werd op de klok keek en steeds dezelfde tijd zag. Dan ga je wel denken dat klopt. En soms zijn ‘toevalligheden’ te toevallig om toeval te zijn.Wat mooi die Synchroniciteit tussen die vrouw en jou.Ze zeggen wel eens je hoeft het maar te denken en het IS er eigenlijk al. Wij herkennen dit dit wel.Toeval bestaat niet en ik of liever wij zijn er van overtuigd dat dingen gaan zoals ze moeten gaan. Ellis en ik hebben al heel wat byzondere momenten van Synchroniciteit samen meegemaakt. Lees o.a ook maar eens als je het leuk vindt een andere artikel op deze blog Toeval en Synchroniciteit
   ik zou zeggen geniet maar lekker van al dit moois. Liefs Diana

 10. Mijn oog viel meteen op dit artikel, ik zie al mijn hele leven de hele dag door dubbele getallen, in de meeste gevallen met een 1. We hebben sinds kort een digitale klok met seconden en laatst viel mijn blik zelfs op de klok toen het 11.11 en 11 seconden was! Ik heb er nooit veel meer achter gezocht, ik zie het hoogstens als een aangename toevalligheid. Ik merk wel dat dingen mij voor de wind gaan op dagen dat ik vaker dubbele nummers zie. Ik ben verder behoorlijk nuchter en heb niks met (maar ook niets tegen!) paranormale zaken. Interessant artikel!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Zuurkoolschotel met gehakt en banaanMy Profile

  • Wat mooi Anne-Marie 11.11.11 sec dat is wel een hele byzondere. Fijn dat je wat hebt aan het artikel. Ik wilde er al heel lang iets over schijven omdat het me al jaren bezig houdt. Liefs van Diana

 11. ik zie heel de dag door dubbele getallen tot vervelens toe. eerst vond ik het helemaal geweldig maar nu denk ik zo dat iemand dit allemaal ooit verzonnen moet hebben. ik geloof heilig in engelen, maar dat kan ook zonder die dubbele getallen. ik zie ook geregeld 555 en dat zou veranderingen moeten zijn maar ben nog steeds werkloos en partnerloos, weinig financieen dus tja…

  maar allemaal n fijn weekend xxx

  • Maar wat niet is kan nog komen lieve Shirley. Blijf wel vertrouwen hebben.Ook al gaat het niet zo snel als je zelf zou willen wat betreft veranderingen.Ik herken dat wel soms wordt je er ook een beetje ( gek ) van als je ze elke keer maar blijft waarnemen.Ik vond deze nog over de drie 555.Liefs van Diana X
   De drie vijven geven aan dat je niet alleen bent, je staat er niet alleen voor, er is altijd Iemand bij je die je nooit in de steek laat; nooit laat vallen en die jou aanwezigheid super waardevol vindt. Je bent liefde waard dat is de boodschap als je de 555 tegenkomt op moeilijke momenten in je leven.

 12. Ik herken mezelf hier volledig in. Ook ik zie al jaren minstens, 2 maal per dag, dubbele getallen….en ook al zeer lange tijd op zoek naar wat het betekent. Ik krijg meer en meer openbaringen met de tijd…nu weer…dank je wel daarvoor…groetjes Caroline

 13. wake-up-call-code’ dat is de eerste keer dat ik daar over lees. Ik was mij nooit van bewust of mee bezig met een getal op die manier. Leuk om te weten wat een links er allemaal zijn. Ik let waarschijnlijk nu iets meer op.