Dansend het leven door

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ik heb vroeger jazz ballet gedaan….
  Maar nu helemaal niets dans meer, tenzij op een bruiloft!

 2. Joyce rdt schreef:

  Wat fijn dat je er eerst zo van genoot en jammer dat je het nooit meer hebt opgepakt. Never say never natuurlijk en die pirouette draaien zal misschien niet meteen vanzelf gaan, maar oefening baart kunst haha. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#127My Profile

 3. Nathalie schreef:

  Zo kunnen dingen gaan… maar wel een mooi verhaal!

  De woorden van je docente, zo wijs en waar…

  Mijn dochter (9) gaat binnenkort een proefles klassiek ballet volgen, ze doet al musical en breakdance, zij danst soms uren op een dag… in huis, onderweg naar school en tijdens het boodschappen doen het maakt allemaal niet uit!

 4. sunny mama schreef:

  Ahhh, spitzen! Ik ben nog steeds helemaal verliefd op die dingen. Ik viel ervoor toen ik ook op mijn 4de naar de balletschool toe gebracht werd. De eerste jaren mocht je nog geen spitzen aan. Die waren voor de grote meiden. Maar nog vóór ik een grote meid werd, werd ik weer van ballet afgehaald en op turnen gezet. 🙁
  Mooi verhaal Ellis!
  sunny mama onlangs geplaatst…DE HANDIGSTE MANIER OM PIZZA TE SNIJDEN (IS NIET MET EEN PIZZAMES)My Profile

 5. Kim Bovendeaard-Clever schreef:

  Alweer een mooi verhaal Ellis wat je geschreven hebt! Wijze woorden van die balletdocente van jou en hoewel je de spitzen aan de wilgen hebt gehangen is er toch iets gebleven lees ik in je verhaal….het schrijven!!!! Ook hierin heb je een uitlaatklep gevonden…is toch ook mooi?! Ik kijk in ieder geval altijd uit naar weer een nieuwe blog en lees deze dan van a tot z.

 6. tineke schreef:

  mooi geschreven, en mooi dat je er ook nog wat aan overgehouden hebt!

 7. Marijke schreef:

  Zonde meis dat je er niks meer mee hebt gedaan. Maar ja, zo gaan die dingen hé. Toch heel leuk om aan terug te denken proef ik uit dit verhaal.

  Enne Senne gaat die nu in jouw voetsporen treden en op ballet??

  Trouwens wijze woorden van je balletdocente: kin omhoog en rechtop blijven lopen en ga dansend je leven door!!

  Ik wilde vroeger ook op ballet maar mocht het helaas niet. Ik wilde mijn dochter op ballet doen maar die wilde het echt niet. Ze wilde het zelfs niet eens proberen en daar heb ik me bij neergelegd hoor. Wie niet wil wie niet zal …..
  Liefsxxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: