De spiegels van de ziel

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Trees schreef:

  Het eerste filmpje heb ik al eens ergens gezien. Prachtig!
  Heel herkenbaar ook, ik heb het vaak met Jan… we kijken elkaar aan, blijven kijken, er vormen zich tranen, je voelt geluk en verbintenis… Heel mooi dit logje, heb hem de link gestuurd!
  Zo mooi.. dikke kus voor jullie allebei! XX
  Trees onlangs geplaatst…België-NederlandMy Profile

 2. Babs schreef:

  Wat een mooi filmpje… goh.. ik ben er even stil van…
  Babs onlangs geplaatst…De nieuwe Silver Reflex Conditioner van KeuneMy Profile

 3. sunny mama schreef:

  Wat grappig… Zowel over die vragenlijst van Arthur Aron, als over dat indrukwekkende filmpje heb ik in het verleden ook blogposts geschreven. Maar euh… ik blijf erbij (schreef ik toen ook in mijn eigen blogpost), 4 minuten lang in iemands ogen staren, dat is mij wat te veel van het goeie!
  sunny mama onlangs geplaatst…WEEKENDTIPS – HET ALLERMAKKELIJKSTE RECEPT OM ZELF KETCHUP TE MAKEN!My Profile

 4. jeapiebel schreef:

  Bijzonder dat er een bepaalde vorm van verbondenheid en intimiteit kunt creëren kan ontstaan naar 4 minuten. Het feit is dat zo iets niet zomaar gebeurt, tenzij wij iets gaan experimeren. Wel leuk om eens met je vriend of partner te proberen en kijk wat het resultaat is en hoe wij voelen. 🙂

 5. Marion schreef:

  Het eerste filmpje ken ik. Prachtig om te zien. Heb het al vaak bekeken. Het tweede filmpje…. Dat had ik echt even nodig. Ik ben zo verdrietig op dit moment om alles wat er gebeurt in de wereld. Ik vind het zo moeilijk om te zien hoe mensen met elkaar omgaan. Dit had ik echt even nodig. ♥

 6. Oeh… mooie filmpjes zeg!! Misschien eens met mijn man proberen, haha
  Kon ik maar toveren onlangs geplaatst…Alleen op reisMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: