Liebster award

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Super leuk! Ik lees jullie blog heel erg graag dus jullie hebben hem zeker verdient!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Leven in Amerika….ons appartement!My Profile

 2. Polly schreef:

  Gefeliciteerd met jullie nominatie en dank jullie wel voor de mijne! ­čÖé Ik ga de vragen deze week zeker beantwoorden.

  X Polly
  Polly onlangs geplaatst…Zen op zondagMy Profile

 3. jeapiebel schreef:

  Wat leuk zeg dat je zo snel post. Ik zag je bij Loene gisteren nog nomineren voor de award. Ik merk ook geen concurrentie tussen de blogs. Of misschien ligt het er aan hoe je er zelf over denkt dan kan ook. Super blij met de blog dat hoor ik graag. Leuk!

 4. Loene schreef:

  Super leuk dat jullie mijn vragen hebben beantwoord! ♥
  Loene onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

 5. Marijke schreef:

  super leuk voor jullie zeg. Gefeliciteerd!!
  Jullie blog is voor mij de enige die ik lees. En dat doe ik met heel veel plezier. Om eerlijk te zijn kijk ik er elke dag naar uit!!
  Herken vaak dingen van mezelf erin of gewoon herkenbare dingen. Top hoor ga er maar lekker mee door!!
  Geniet van jullie Liebster Award.

 6. Altijd leuk! Dank jullie wel dat jullie mij leuk genoeg vinden om mijn blog even in de schijnwerper te zetten ­čśë Ik ga even broeden op mijn antwoorden, dus binnenkort bij mij te lezen…
  Kon ik maar toveren onlangs geplaatst…VoetbalmoederMy Profile

 7. Kim Bovendeaard-Clever schreef:

  Gefeliciteerd met jullie nominatie! Ik wil gelijk gebruik maken van de gelegenheid om jullie te vertellen dat ik jullie blog ook altijd met veel plezier lees. Wat ik er er zo leuk aan vind is dat de onderwerpen vaak zo herkenbaar zijn (althans voor mij) en uit het leven gegrepen. Het gaat altijd over wat jullie bezig houdt, gedachtes, gevoelens, gebeurtenissen kortom over zaken die ons mens maken en waar we allemaal in meer of mindere mate wel eens mee te maken hebben. In een wereld die vaak draait om presteren, haast, materialisme, ratio laten jullie de lezers voelen waar het eigenlijk om gaat in het leven. Dit doen jullie met een vleugje spiritualiteit, zonder de lezer het gevoel te geven dat hem of haar iets opgedrongen wordt en altijd vanuit een positieve invalshoek. Mooi! Ik hoop dat ik nog lang van jullie blogs mag genieten.

 8. Regenboogvlinder schreef:

  Leuke, eerlijke antwoorden!
  Jullie hebben hem verdiend hoor!
  Nadat ik een bezoekje heb gehad van jullie ben ik af en toe wel eens langs gekomen, maar nooit gereageerd. Ik volg zoveel blogs, moet een beetje minderen, maar jullie blog is zo fris en toegankelijk dat ik vast nog wel eens vaker aanwaai!
  Fijne dag!
  Trees

 9. Marga schreef:

  Oh dankjullie Diana en Ellis, wat lief dat jullie mij genomineerd hebben!
  Ik schrok er van toen ik het net zag ­čÖé
  En ik neem de Award graag aan dus jullie zien binnenkort
  de vragen met mijn antwoorden op mijn blog.

  Leuk jullie antwoorden te lezen, persoonlijke blogs vind ik zelf ook meestal het fijnst om te lezen.

  Liefs, Marga
  Marga onlangs geplaatst…Planning voor je blog?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: