Lenormandkaarten legging

Lenormandkaarten legging
Ik heb al van alles geprobeerd in de afgelopen jaren; van mediums tot voetreflex, reikibehandelingen en ga zo maar door.
De Lenormandkaarten legging behoort vanaf nu echt in mijn lijst van bijzondere ervaringen.
De vrouw die de kaarten voor mij legde was een heel lief persoon die erg veel aanvoelde.
Ik moest mijn energie in de kaarten stoppen door ze vast te houden. Daarna legde zij ze voor me op tafel neer.

En wat eruit kwam wekte mijn verbazing soms maar het wekte vooral mijn verwondering.
Want alles klopte zo enorm.
De linkerhelft stond voor wat was geweest. Keuzes in mijn leven die ik met mijn hart gemaakt heb. En de kaarten lieten precies die keuzes zien die ik gemaakt heb.
In het midden zag je een huis. Ons huis wat centraal stond en nog steeds staat voor ons samen zijn. Dit is het huis waarin wij samen kwamen en een plekje creëerde voor ons allemaal.
Je zag de sterke verbinding met Diana. En hoe onze relatie is.
En een stukje werk gerelateerde kaarten en de veranderingen die daarmee gepaard gaan.
Toen een stukje over ouders. Ook dat klopte tot in detail. En over mijn oma en de band die ik, vooral als kind, met haar had.
Mijn karakter en hoe ik nu in het leven sta met het advies om vooral de rust te zoeken en weer balans te vinden.  Om mijn hart te blijven volgen want ik kan na de keuzes die ik gemaakt heb geen dingen meer doen die niet vanuit mijn hart komen. Dat merk ik zelf héél erg en loop hier ook soms een beetje tegenaan.
Grenzen aangeven en laten zien dat ik er ben. En blijven brainstormen, dromen en eraan werken om te bereiken wat ik verder nog wil in het leven. Stoppen met wat ik niet meer wil. Knopen doorhakken.
En dit klopt met waar ik momenteel sta in mijn leven.
Ook van de kindjes werd een legging gedaan en hun karaktertjes werden exact omschreven zoals ze zijn.

Nu kun je denken; zulke kaarten zijn algemeen en iedereen kan ze zo interpreteren zoals hij of zij wil.
Maar dat geloof ik nu dus niet meer (als ik dat al ooit gedacht heb). Want werkelijk élke kaart klopte precies met wat er speelt. Zowel binnenin mijzelf als extern.
De situaties klopten, de relaties klopten, de karakters klopten, het verleden klopte, de gezondheid klopte. Tot in detail.
En als dat allemaal klopte dan heb ik wederom de bevestiging gekregen dat datgene ik samen met Diana wil bereiken in de toekomst daadwerkelijk gaat lukken. Want als alles zó klopte dan geloof ik dat de toekomst ook gaat kloppen. Mits ik er iets voor doe natuurlijk.

Het leven is te kort. Ik realiseer me meer en meer en al een hele tijd dat ik de tijd die ik nog heb waardevol wil besteden. Vanuit mijn hart. Samen met diegenen die mij zo lief zijn.

Wie kent de legging met deze kaarten en hoe was je ervaring hiermee? Kun je ze zelf leggen of ben je wel eens naar iemand toe geweest die ze voor je gelegd heeft?

Heb je interesse? Hier is de link naar de facebookpagina van Balanz4you. Marielle Smeets heeft voor mij de sessie gedaan en het was een geweldige ervaring!

Lenormandkaarten Renee Merkestijn

5 gedachten over “Lenormandkaarten legging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: