Wensen voor het nieuwe jaar

Wensen voor het nieuwe jaar

Vanmorgen opende ik de laptop om een laatste blog van dit jaar te schrijven.
Tot onze grote verassing zagen we een bericht van Sunny mama van de blog Hallo Sunny! waarin ze ons uitnodigt om een TAG in te vullen over de wensen voor het nieuwe jaar.
Het was leuk om Sunny’s antwoorden te lezen en ook leuk om ze zelf te beantwoorden.

De TAG komt oorspronkelijk van de blog team confetti.

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Onze droom is om samen een eigen bedrijfje op te starten. Een bedrijfje waarin we mensen kunnen helpen en inspireren. We gaan beginnen aan een cursus Lenordmandkaarten leggen en het zou super zijn om deze kaarten in 2016 voor andere mensen te kunnen leggen en ze zo een stukje op hun weg te kunnen helpen en inzichten te geven. We willen graag onszelf kunnen zijn in ons werk en datgene wat we in ons hebben delen. En verder willen we lekker veel bloggen!

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Ellis: Bridget Jones. Ik denk dat we enkele gelijkenissen hebben en ik zou eens goed kunnen lachen om de “blunders” die dan wellicht in tweevoud zouden plaatsvinden. Bovendien wil ik met haar héél graag meedoen als ze even een “all by myself” momentje heeft in pyjama en met een fles wijn.
Diana: Een dagje met het programma :Man bijt hond waar tussen de gewone, onbekende mensen, uit de Nederlandse samenleving juist de meest bijzonderste verhalen en mensen te vinden zijn.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Ellis:
Zweinstein, hoge school voor hekserij en hocus-pocus. Ik wil wel een paar toverkunsten leren, de sorteer hoed een keer opzetten. Alleen Voldemort hoef ik niet tegen te komen.
En ik noem stiekem een tweede locatie. Woodstock, in een VW busje versierd met bloemen. De hippie tijd dus.
Diana: Terug naar de jaren 60…of……Een maand met Pippi Langkous optrekken 😉

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Diana: Chocolade mousse. Wel de echte en met hand geklopte slagroom
Ellis: Witlof uit de oven met ham en kaas.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Ellis: Het kleine puntje is dat ik wel meerdere angsten heb en moeilijk kan kiezen nu. Mijn grootste angst is denk ik confrontaties met mensen hebben en dan in die zin dat er onrechtvaardigheid in het spel is. Ik vind het moeilijk om in zulke situaties de juiste woorden te vinden en in mijn kracht te blijven staan.
Ook ben ik, net als Sunny mama, bang voor slecht nieuws en ben ik ook steeds opgelucht als er geen post is gekomen en de telefoon stil is gebleven. Soms ben ik zelfs een beetje bang om mijn mail te checken.
Diana: Ik vind het moeilijk om voor mezelf op te komen. Ik vul van tevoren al hele scenario’s in en merk dat ik angstig wordt om te laten weten wat ik ervan vind of hoe ik het voel of ervaar. Ik ontwijk het dan meestal of ga te snel in dingen mee.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Ellis: Een knopje om angsten uit te schakelen!
Diana: Ik wil ook een knopje, maar dan om pieker en gedachten stromen uit te schakelen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Ellis: Pink Floyd! En dan het liefste met The wall.
Diana: Ruth Jacott

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Ellis: Heel eerlijk gezegd? Geen huisdier. Niet voor het dier zelf maar het past op dit moment gewoon niet in het hectische leven. Alleen maar sneu voor zo’n beestje. De weinige vrije tijd die er is wil ik ook vrij kunnen zijn om te gaan en te staan waar ik wil.
Diana: Een kangaroe. Zodat ik lekker beschermd en warm in zijn buidel de wereld over kan meereizen.

Dit waren onze antwoorden op deze gezellige TAG.
We zijn benieuwd welke vraag jullie het meeste aanspreekt en wat jullie antwoord daarop is. Laat het ons weten.

Wij willen op onze beurt de TAG ook weer doorgeven aan 4 mensen:

Hanna
Lissane 
Annette 
Godelieve

Wij zijn heel benieuwd naar jullie wensen!

Geef een leuke invulling aan deze tag (voel je echter nergens toe verplicht) en vergeet
Team Confetti niet te vermelden.

Ellis en Diana wensen jullie een hele gezellige avond , en een mooi en gezond 2016. Dat alle dromen maar uit mogen komen .xxx

Wensen voor het nieuwe jaar

13 gedachten over “Wensen voor het nieuwe jaar

 • 6 januari 2016 om 10:43
  Permalink

  Errug leuk hoe jullie deze tag hebben ingevuld!
  Wat je zegt Diana, geteleporteerd worden naar de jaren ’60, dat zou ik ook wel willen voor een weekje! Eens kijken hoe het er toen aan toeging. Vast héél verschillend vergeleken bij nu.
  En Ellis, dat van die e-mail, ik heb zelfs een ander e-mailadres genomen dat maar heel weinig mensen kennen, zodat ik weet dat er geen narigheden in mijn ‘postvak in’ terechtkomen. Aan instanties geef ik mijn mailadres niet meer. Als het echt belangrijk is, dan moeten ze het me maar opsturen via de post.
  Ik wens jullie een voorspoedig 2016!
  sunny mama onlangs geplaatst…DETOX-SOEP VAN KOOL, KNOFLOOK EN CITROENMy Profile

  Beantwoorden
  • 6 januari 2016 om 16:47
   Permalink

   Pff ja, ik zit momenteel mijn mailbox weer te ontwijken. Eigenlijk is dat helemaal zo gek nog niet, je email adres niet doorgeven. Ik doe dat dus al zonder nadenken. Dus wel een tip voor mij wellicht.
   xxx

   Beantwoorden
 • 1 januari 2016 om 21:26
  Permalink

  Wat een leuke tag, dit. De droom om samen een bedrijfje op te starten klinkt zo romantisch 🙂
  En dat knopje om angsten uit te kunnen zetten… dat zou ik ook wel kunnen gebruiken!

  De beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Liefs, Sarah

  Beantwoorden
  • 1 januari 2016 om 23:48
   Permalink

   Hoi Sarah,
   Voor jou ook de beste wensen voor 2016! Zo’n knopje zou geweldig zijn, kon dat maar he?
   Je moet blijven dromen zeggen wij altijd en erin blijven geloven. We zijn er van overtuigd als je ECHT wat wilt dat alles mogelijk is.
   Liefs van Ellis en Diana

   Beantwoorden
 • 1 januari 2016 om 14:20
  Permalink

  Allereerst m’n beste wensen voor ’t nieuwe jaar! Dat al je wensen voor 2016 mogen uitkomen.
  Wat een leuke tag!

  Beantwoorden
 • Pingback: Wensen voor het nieuwe jaar Tag - Liever Voordelig

 • 31 december 2015 om 17:03
  Permalink

  Ah leuk! Wel moeilijke vragen zeg hahaha daar moet ik even goed voor gaan zitten. Ik ga hem binnenkort overnemen. Dank voor de nominatie. En natuurlijk veel liefs voor 2016!
  Annette onlangs geplaatst…Het jaar 2015My Profile

  Beantwoorden
 • 31 december 2015 om 15:48
  Permalink

  Wat een ontzettend leuke tag is dit! Leuk dat jullie de vragen beiden hebben beantwoord.

  Bedankt voor de nominatie 🙂 Ik ga er zo meteen mee aan de slag om hem nog dit jaar online te kunnen zetten 😉

  Leuk blog hebben jullie 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: