Wij zijn enthousiast over Yoors

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Dankje Lichtophethart voor deze post. Als er mensen vragen hebben kunnen ze me mailen op henkjan@yoo.rs of bellen op 06 55 39 56 30. Ik begrijp dat mensen argwanend zijn. Dat komt helaas door de tijd waarin we leven.

  • Lichtophethart schreef:

   Dank je wel Henkjan. Fijn dat ze je kunnen bellen of mailen voor meer informatie. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we Yoors echt heel erg leuk, inspirerend en gezellig maar vooral heel betrouwbaar vinden. En we onze eerste uitbetaling netjes hebben ontvangen van je. Ga vooral door met het verder ontwikkelen van Yoors. Groetjes Diana en Ellis

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Het klinkt leuk, maar schrijf je niet gewoon liever op je eigen blog?

 3. Anuscka schreef:

  Zie mijn reactie bij Martha….
  Anuscka onlangs geplaatst…Leven met een hoofdletter LMy Profile

 4. Martha schreef:

  Jullie zijn enthousiast over Yoors.. Je kunt et geld verdienen. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, Daarom een vraag. Weten jullie wat het verdien moment is van de beheerders van de site? Wat doen ze met de informatie die je plaatst? Of staat er veel reclame op? Lieve groet Martha.

  • Anuscka schreef:

   Diezelfde vragen had ik nou ook. Bovendien druipt de verslaving hier van af: voor je het weet zit je alleen nog maar te ‘produceren’ en overal likes te geven zonder het echt leuk te vinden en kom je aan ECHT LEVEN niet meer toe… en dat voor een paar euro… Pas op ladies met dit soort platforms!

   • Lichtophethart schreef:

    Hoi Anuscka,
    Wij begrijpen heel goed je onrust en misschien je twijfels over dit. Ik heb bij de vraag van Martha een stukje geschreven en wat links geplaats waar precies in staat Hoe Yoors te werk gaat. En Waarom zij juist betalen voor wat bv Facebook niet doet. Jij levert veel inspanning maar ziet er nooit een cent voor terug. Zo is Yoors eigenlijk tot stand gekomen. Ik snap je gedachten over die verslaving maar toch is onze ervaring anders. Het werkt nl niet d.m.v Likes dat heeft Yoors ook niet. Er word echt serieus gereageerd op Blogs en mooie artikelen , mooie zelf gemaakte foto’s en leuke recepten en nog veel en veel meer. Er zijn 24 rubrieken waar je in kan posten en uit kunt lezen .De sfeer is echt erg goed daar. En het ene lid zal heel fanatiek dingen posten en reageren en een andere is juist voor een paar x per week. Ik heb in het verre verleden wel eens op die mails geklikt, je kent dat wel van die site  waar je geld kunt verdienen. . Mijn ervaring is daar inderdaad je doet niets zinvols en na een maand heb je bv 90 cent.!Wat een feest ben ik ben daar heel snel mee gestopt. Yoors wordt wel heel anders beloond .Als je geregeld wat post en ook geïnteresseerd reageert op andere leden loopt het al snel op. Dan is het goed mogelijk om 25 euro of misschien nog wel meer euro per week er mee te verdienen. Dit zal echt per persoon verschillen.
    Lees anders als je zin en tijd hebt de links maar eens dan word het wat duidelijker .
    Heel veel liefs van Diana X

    • Anuscka schreef:

     Ha Diana!
     Dank voor je uitgebreide reactie! Ik ga me er eens wat meer in verdiepen… Misschien is het inderdaad wel vanuit heel goede intenties opgericht en maak ik me onnodig zorgen. Ik vind het echter nu zo jammer dat er zoveel (op Facebook, en op blogs, maar bijvoorbeeld ook op LinkedIn) maar heel snel en vooral veel wordt ‘geliked’ met als enige doel ZELF veel likes terug te krijgen, zonder dat er eigenlijk inhoudelijk op berichten worden gereageerd. Mensen lezen niet, mensen kijken niet (naar foto’s), maar zijn eigenlijk alleen maar met zichzelf bezig… Dat zijn zo mijn gedachten over social media, en als er dan ook nog een beloning bij komt… Nou ja, zoals gezegd: ik ga eens meer lezen en bekijken… liefs terug!
     Anuscka onlangs geplaatst…Leven met een hoofdletter LMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Hallo Martha,

   Ik begrijp je bezorgdheid en je vragen. Alleen maar lief!
   Yoors is juist ontstaan uit een frustratie omdat je op andere platformen zoals bv facebook steeds meer privacy verliest en steeds vaker handelswaar bent en jij alle inspanning levert aan wat je liked, plaats en deelt en je daar juist nooit iets van terug ziet (wat een vergoeding betreft.) Hieronder heb ik een paar links neer gezet waar precies in staat wat Yoors is en hoe het werkt.Iedere actie die jij doet op Yoors word eigenlijk beloond d.m.v die YP Punten zeg maar. Mijn ervaring is dat er mooie en goede artikelen staan op Yoors en er ook daadwerkelijk met respect en soms vrij uitgebreid gereageerd word door andere leden. De sfeer is goed . Je wordt niet bestookt met reclame dit zit heel goed in elkaar. Jij kunt aangeven wat je wel en niet wilt zien , lezen. Te lang om hier neer te schrijven daarom doe ik het even zo via onderstaande links.
   Heel veel liefs van Diana X

   Achtergrond van Yoors
   Waarom Yoors?
   Wat is Yoors?
   De Voorwaarden van Yoors

  • Mooi geschreven Diana. Geen woord gelogen. Ook je reacties: Toppie!
   Groetjes van een enthousiaste mede-Yoors-blogster.
   Ingrid Ferwerda-Jacobs onlangs geplaatst…Bevestig je website op PinterestMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: