Twee miljoen knuffels

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. hannie schreef:

  Dit weekend hebben onze kids weer knuffels gescoord. Als moeder vind ik het vaak maar stofvangers. Zelf had ik een pop. Maar voor onze oudste zijn knuffels heel belangrijk. Hij heeft een vaste knuffel, poes. Uit de IKEA collectie van zijn geboortejaar. Daar hebben wij er een aantal van in omloop, eentje is de liefste. Zijn nichtje had uit dezelfde serie een poes gekozen als favoriet (ander kleurtje vacht). Poes moest overal mee naar toe en nog helpt poes bij enge dingen. Wij hebben zelfs de verjaardag van de poezen gevierd. Maxi vertelde ons op een ochtend dat poes jarig was. Ik app mijn zus. Tja dan is de poes van nichtje ook jarig want het zijn tweelingpoezen was de conclusie van beide drie jarige kids. Wij zijn naar nicht gereden, hebben slingers in de tuin gehangen en taart gegeten.

  Maxi leent ons soms een poes als wij ziek of verdrietig zijn…

  Zaterdag op de rommelmarkt koos hij voor drie aapjes met een baby op de rug. Heel toepasselijk want wij krijgen er een kleintje bij. Voor maxi heeft een knuffel dus zeker een functie. Mini heeft poppen en doet daar alles mee wat wij met hem doen. Ik zie mijn eigen acties terug in zijn acties met de poppen. Soms is hij vader, soms grote broer. Pop moet overal mee naar toe.

 2. Ik had een knuffel die me heel dierbaar was. Verder had ik ook nog wel andere knuffels maar niet zo’n belangrijk als die ene.
  Hanna @ eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…Daar word ik blij vanMy Profile

 3. Trees schreef:

  Nee, kan het me niet herinneren dat ik een knuffel had waar ik mee ging slapen. Denk het niet, want anders had ik dat echt nog wel geweten.
  Mijn zoon had een beertje, Pippie, iemand was op bezoek met een dochterje en dat beertjes was vergeten. Hij wilde hem niet meer afstaan, gelukkig mocht hij hem houden. Jaren mee geslapen.
  Mijn dochter had een konijn.. van een vriend van ons gekregen.. Toch leuk om weer aan terug te denken.

 4. Evelyne schreef:

  Mijn boekenkast stond vol van de knuffels.. Nu nog steeds, hihi. Alleen 1 Teddybeer die ‘k kreeg bij de geboorte van m’n ouders, die ligt bij mij in bed. Alsook een me-to-you beertje die ‘k kreeg van vrienden voor m’n verjaardag, die staat op de bedrand. Voor de rest staan alle knuffels uitgestald over de ganse kamer 🙂

 5. Marijke schreef:

  Ik had geen knuffel en mijn kinderen eigenlijk ook niet. Mijn zoon kreeg van zijn opa een knuffel hond. Maar die stond op zijn kamer en speelde hij soms mee. Maar het was geen knuffel zoals de kinderen dat nu hebben. Mijn kleinkinderen hadden ze wel en ook een bed vol dus ik herken het wel.
  Toen ik vorig jaar in het revalidatiecentrum lag kreeg ik van mijn kleinzoon van 9 zijn knuffel. Die mocht ik bij me houden tot ik weer thuis was. Hoe lief was dat!! Hij heeft al die tijd naast mij op een tafeltje gestaan.
  Liefsxxx

 6. Annette schreef:

  Isabelle van mij had popje (een popje duh! :)) 1x drama gehad toen hij er ongeluk op vrijdagavond bij het KDV was blijven liggen. Kon ik op de koopavond nog de bart smit afstruinen en een duur reserve exemplaar kopen pfff maar ja, anders werd er niet geslapen. Het heeft wel wat vind ik die kids met hun favoriete knuffels.

  • Lichtophethart schreef:

   Oh ja erggg als je de favo knuffel vergeet of kwijtraakt! Bij Senne had ik ook een reserve gezocht via marktplaats (en gelukkig gevonden) want in de winkel was ie al nergens meer te krijgen.

 7. Zij schreef:

  Zowel ikzelf als mijn kinderen hebben niet zo heel veel knuffels gehad.
  Enkel mijn jongste zoon, die had een favoriete knuffel.

 8. Joyce rdt schreef:

  Haha heel herkenbaar, ik had vroeger ook onwijs veel knuffels. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#107My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: