Powernap doet wonderen

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Babs schreef:

  Iedere dag! Daarna ben ik even een tijdje heel groggy… maar daarna heb ik weer energie voor tien 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Mascara delivered to your doorstep: FRIDAY lanceert het Mascara AbonnementMy Profile

 2. Marijke schreef:

  Ik doe nooit een powernap. Mijn vriendin zei dat denk 8jr geleden, maar ik wist dus niet wat dat was!!

  Fred elke avond na het eten. Gaat hij zitten met de krant maar moet dan ook gelijk op zijn foon kijken. Nou echt binnen 5min in slaap. Al die tijd houd hij wel mooi zijn foon vast. Dat die nog nooit gevallen is is mij een raadsel. Wel een komisch gezicht hoor.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik beheers de kunst van de powernap helaas niet. Ik word altijd helemaal beroerd wakker als ik ‘s middags even slaap. Ik doe het dan ook nooit meer.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Huishouden is een kunst?My Profile

 4. Margriet schreef:

  Soms doe ik wel eens een powernap, maar het kost me altijd veel moeite om eruit te komen. En het duurt vaak lang voor ik in slaap val. Soms vraag ik mijn man om met echt goed wakker te maken, dat helpt meestal wel.
  Margriet onlangs geplaatst…Moederdag boekentipMy Profile

 5. Regenboogvlinder schreef:

  Haha, hooguit een paar keer per jaar. Tegenwoordig niet, maar toen ik nog werkte en drukker was met van alles kon ik soms opeens zo moe zijn dat ik het gevoel kon hebben zo door mijn hoeven te zakken. Misschien 1x in de 6 weken of zo. De enige remedie was dan 20 minuten tot een half uurtje op bed gaan liggen. Ik sliep dan echt en hoefde niet gewekt te worden. Werd vanzelf wakker en was dan weer zo fris als een hoentje.
  Ik ben nu bijna 66 maar aan powernaps in de middag doe ik niet mee. Het wordt een gewoonte en ik vind het zonde van mijn tijd. Die komt vast nog wel, maar voorlopig niet. Grote meid hè 😉
  Regenboogvlinder onlangs geplaatst…Overgestapt…My Profile

 6. sunny mama schreef:

  Ik geloof dit direct! Ik denk dat ik erg goed zou gedijen in een zuiders land waar de siësta gebruikelijk is. Maar ik heb één probleempje. Na zo’n powernap van een minuutje of 10 à 20 ben ik meestal erg uit m’n humeur en ik raak er ook van gedesoriënteerd in de tijd. Als mijn dag onderbroken is geweest door zo’n slaapje, dan weet ik niet meer of iets nu gisteren of nog vandaag gebeurd is… Heel verwarrend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: