Pinkpop en andere festivals

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Loene schreef:

  Haha, is het heel erg als ik nog nooit op een festival ben geweest? :-$
  Ik ben serieus nog nooit op een festival geweest, ik ben op de een of andere manier niet zo’n feest- en festivalbeest enzo. ­čÖé
  Loene onlangs geplaatst…Musthave: Action FAB hair volume shampoo & conditionerMy Profile

 2. sunny mama schreef:

  Heel lang geleden, heb ik weleens een aantal festivals bezocht. Maar aan mij is dat helaas niet besteed. Ik houd niet zo van die drukte.
  sunny mama onlangs geplaatst…WEEKENDTIPS – D├ŹT IS HET ULTIEME VADERDAGCADEAU!My Profile

 3. marion schreef:

  Zelf ben ik nog nooit naar een festival geweest maar mijn dochter van toen 17 jaar is twee jaar geleden naar Pink Pop geweest om haar grote idool Ed Sheeran te zien. Zij pakte toen ook gelijk het concert van de Rolling Stones mee; een ware belevenis. Die ze als het aan haar lag jaarlijks zou herhalen. Maar ja de kosten zijn hoog, zeker als je naast het kaartje ook blijft overnachten.
  marion onlangs geplaatst…last minute maaltijd met kortingMy Profile

 4. Marijke schreef:

  nee nog nooit. Dat was niet in mijn tijd. Oef…..oud…..zucht!!
  Mijn kinderen ook nooit. Zit me nu echt af te vragen of dat toen soms ook niet was. Weet Diana vast wel.
  Maar als ik het op tv zie moet ik er niet aan denken, maar snap best dat de jeugd (of iets oudere jeugd….proest) het leuk vindt.xxx

 5. Marion van Antoon schreef:

  Hai!
  Festivals…ik ben, geloof ik, niet echt van de “festivals festivals”, maar heb er goede en fantastische herinneringen aan alle keren dat we met een groep naar Concert at Sea (CAS) zijn geweest. Ik heb er werkelijk genoten, gelachen, gegierd en tranen met tuiten gehuild. De sfeer is zo uniek en zo magisch, je waant je even in een heerlijk andere wereld.
  Helaas is het nu, naar mijn mening, iets te groots en te commercieel geworden. En het kost klauwen met geld ­čśë

  x

 6. Joyce rdt schreef:

  Voor de muziek zou ik er meteen heengaan, maar ik ben absoluut geen kampeerder haha. Dus wanneer ik naar een festival ga dan ga ik 1 dag. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#109My Profile

 7. jeapiebel schreef:

  Een gevoel van ontspanning en vrijheid plus gezelligheid dat is fijn. Ik ben zelf dol op muziek, maar ik denk niet dat ik het tegenwoordig overleef op een festival. Om half tien begin ik al in slaap te vallen hihi. Mijn vriendin is dol op hoe meer bier hoe beter. ­čśë

 8. Anuscka schreef:

  Nee, nooit naar een festival geweest… Te druk, teveel herrie… Ging vroeger wel veel naar concerten, maar dan kwam ik vaak letterlijk ‘over mijn toeren’ thuis: van de bas en/drums ging (en gaat) mijn hart slagen overslaan of juist te snel kloppen. Brr.. heel naar. Maar zo’n sfeertje op een festival lijkt me heel bijzonder!

 9. Vlijtig Liesje schreef:

  Nee, nog nooit. De drukte schrikt me af.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Aangetekende post: schrik niet van de prijsMy Profile

 10. Marion schreef:

  Pinkpop! Heerlijk. Hier hetzelfde verhaal. Vanaf mijn zestiende. Eerste keer alleen een dag en vanaf het tweede jaar naar de camping. Nu ga ik al jaren niet meer hoor, maar het was wel genieten. Ik had de line up nog niet gezien. Skunk Anansie! Gaaf! Die heb ik dus een jaar of 20 geleden gezien op Pinkpop. Zij deed nog een nummer samen met K’s Choice toen. Was een superoptreden. Bastille vind ik erg goed. Lianne La Havas ook en James Morrison…. Zalig! Hij is live ook altijd erg leuk om te zien. Jammer dat ze tegenwoordig nog zo weinig uitzenden op tv. Vroeger kon je de hele dag kijken.

  • lichtophethart schreef:

   Jaaaa Skunk Anansie met K’s choice heb ik toen ook gezien! Skunk is best regelmatig geweest op PP. Maar blijft wel gaaf.
   Echt hele goede bands en optredens gezien in al die jaren, had het nooit willen missen :-).
   Wie weet heb ik weleens naast je gestaan haha ;-). Leuk!

 11. Babs schreef:

  Ik ben nog nooit naar zo een festival geweest… in Tiel heb je Appelpop, goede artiesten, gezellig en gratis. Ieder jaar wordt het drukker, maar de sfeer is altijd top!
  Mijn man gaat dit jaar voor het eerst naar Pinkpop, samen met zijn nichtje. Was een cadeau voor zijn verjaardag.
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de week 22- Rollen in een flamingo pakje door de Soto Ajam soep!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: