De wereld in kleuren

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Zal ik je vertellen dat ik ook de dagen van de week en de cijfers in kleur zie, al mijn hele leven. Ben sinds kort ook aura´s aan het (leren) zien. Ik draag vrijwel altijd zwarte of donkere kleding en zomers maak ik wel een uitstapje naar meer kleuren ;). Ik vind paars/lila en groen hele fijne kleuren.

 2. Annette schreef:

  Ik draag nooit zwart alleen maar kleur 🙂 blauw en paars en grijs voeren wel de boventoon qua kleuren voor mij
  Annette onlangs geplaatst…Ann(ette) geeft advies #3My Profile

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik houd wel van groen! Ik draag graag groene shirts bijvoorbeeld. Of paars bij een rode rok.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Zwerfvuil : (My Profile

 4. sunny mama schreef:

  Zo rond mijn vierde was ik dol op alles wat oranje was. Rond mijn achtste kwam ik in mijn paarse en lila ‘periode’. Daarna is het nog een tijd lichtroze geweest en nu… ik denk dat het turquoise is, of ‘appelblauwzeegroen’, zoals ze dat in Vlaanderen noemen. (Of wordt dat in NL ook zo genoemd?)
  sunny mama onlangs geplaatst…STOPPEN MET PIEKEREN, HOE DOE JE DAT? – EEN TRUCJE DAT GOED WERKT… (EN OOK WAT NIET WERKT)My Profile

 5. Wat leuk van die kleuren voor elke da van de week. Ik herken het niet. Mijn kleur is blauw, turquoise. Al van jongs af aan heb ik iets met die kleur.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Weg met chaos challenge/ De zolder!My Profile

 6. Donna Bierling schreef:

  Wat leuk om dit te lezen. Ik hou van een aantal kleuren. Groen paars en blauw en roze . Maar aangezien ik gek ben op kikkers hou ik het meest van groen. Wat zo leuk was is dat mijn vader ook van groen hield. Daar kwamen we pas achter toe hij al overleden was.

 7. Marieke schreef:

  He wat leuk, ik zie de dagen van de week ook in kleuren en ben nooit eerder iemand tegengekomen die dit ook deed. Bij mij is de maandag geel, dinsdag blauw, woensdag rood, donderdag grijsblauw, vrijdag groen, zaterdag paars en zondag geel.

 8. Loene schreef:

  Wat een interessant stuk! Paars vind ik een erg mooie kleur. Het past inderdaad erg goed bij me: verfijnd, creatief en bewust van haar waarde. Mooi om dit te lezen lieve Ellis en Diana! ♡
  Loene onlangs geplaatst…Film: The Danish GirlMy Profile

 9. Jeanine schreef:

  Interessant stukje. Mijn favoriete kleur id turquoise. Altijd al geweest. Hangt ook samen met mijn liefde voor de zee. Ik hen er wel eens van gehoord dat denken in kleuren bij weekdagen maar weet niet meer.bij wie.

 10. Anita schreef:

  Mijn absolute lievelingskleur is blauw. Kijk op een mooie dag naar boven en je ziet een prachtige blauwe kleur. Kijk op het strand en zie de prachtige blauwe zee. Deze kleur brengt mij rust. Blauw staat voor eerlijk en loyaal, 2 eigenschappen die ik in me heb. Blauw in je dromen staat voor hoop in de toekomst. Ik kan me niet bedenken in welke kleur ik droom, maar hoop voor de toekomst heb ik zeker. Ik hoop op een andere wereld, een in mijn ogen betere wereld, met meer oog voor elkaar en niet dat haastige gedram om zo veel mogelijk geld te verdienen. Daar is deze wereld volgens mij niet voor gemaakt. De toekomst zal het uitwijzen. Ik geloof dat alles ooit eens goed komt. Alles zal op zijn plaats komen zoals het ooit bedoeld is. Dit zullen we waarschijnlijk zelf niet meer meemaken, maar hopen is altijd goed.

  • Lichtophethart schreef:

   Prachtig gezegd en geschreven Anita, echt waar….niks meer aan toe te voegen…Mooi…Liefs xxx

   • Marijke schreef:

    Anita ik sluit me geheel bij jou aan.
    Mijn kleur is blauw en turquoise. Maar ik hou gewoon van kleurig.
    Erg leuk om te lezen wat kleuren eigenlijk betekenen.Mijn vriendin is een keer naar een kleuren workshop geweest. Als we gingen shoppen hield zij haar kleurenwaaier erbij en keurde dan iets gewoon af als het niet bij haar kleur stond. Moest daar altijd om lachen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: