De oorzaak van verdwenen sokken

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik heb los gelaten en zoek ze eens in de zoveel tijd gewoon maar uit.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoe laat je je woonkamer groter lijken?My Profile

 2. Annette schreef:

  haha ik had het filmpje ook maar gedeeld omdat ik dus ook een post had geschreven. Echter afgelopen weekend besloot ik mijn wasmachine een grondig te inspecteren :). Ik den toch echt dat het, althans bij de mijne, niet gaat. Ik heb namelijk een soort van dubbel rubber in die rand waar in het filmpje de sokken verdwijnen zitten en daar kan (denk ik) met geen mogelijkheid een sok door hahaha. Ik denk nog even verder. Ik heb er inmiddels een aantal naar de sokken hemel (lees prullenbak) verwezen en een paar waarvan ik nog hoop een paartje te vormen bewaard.

 3. Marga schreef:

  Hier ook geen verdwenen sokken, wel kapotte sokken maar dat is iets anders 😉
  Als je ze terug wilt zal je de machine open moeten maken en misschien wel de trommel er uithalen ook.
  Marga onlangs geplaatst…Liebster awardMy Profile

 4. Polly schreef:

  Dat verklaart veel! In het vervolg dan toch maar een waszakje gebruiken voor de sokken?

 5. sunny mama schreef:

  Hahaha… Ik heb vast een hele goeie wasmachine, want dat probleem van die verdwenen sokken herken ik niet!
  Nu weet je dus waar je moet zoeken naar de werderhelften van al die single sokken in de la! 😉
  sunny mama onlangs geplaatst…WAAROM SOMMIGEN ZOVEEL GELUK EN ANDEREN ALTIJD PECH HEBBENMy Profile

 6. Ik heb altijd al het vermoeden gehad dat sokken op die manier verdwijnen. Je krijgt ze alleen nooit meer terug. Behalve als je machine stuk is en er moet een monteur aan te pas komen die ze dan tevoorschijn tovert 🙂
  Kon ik maar toveren onlangs geplaatst…Liebster Blog AwardMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: