De kracht van gedachten

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Marga schreef:

  Helaas lukt mij dat lang altijd niet om positief te zijn.
  Heb o.a. een chronische depressie en dan is dat echt lastig.
  Maar ja, ik doe m’n best, dat wél…
  Marga onlangs geplaatst…Weekmenu.My Profile

 2. Regenboogvlinder schreef:

  Mooi streven Ellis, ik bekijk het leven altijd positief, dat probeer ik tenminste. En wat ik van mensen om me heen hoor straal ik dat ook uit. En ja, wat je voedt groeit, en dat wil je niet met negativiteit, dus weg ermee! Ombuigen en weer door!
  En wat muziek betreft.. Mijn leven was ook een periode donker en niet leuk. Hoewel ik er altijd wat van probeerde te maken. Sinds ik (na 47 jaar) gescheiden ben voel ik me bevrijd en opgelucht. Voor mij is het nummer ‘de zon komt steeds weer op’ van de 3JS het nummer zoals het voor mij tot voor ongeveer 1.5 jaar geleden voelde.
  http://youtu.be/vVKJz9vmFKw
  En de zon is weer opgekomen, heb een ontzettend lieve vriend, eerlijk, betrouwbaar, ik voel me super! Veel liefs X
  Regenboogvlinder onlangs geplaatst…Café Wien…My Profile

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik ken de theorie over gedachten en hun effect, en die beheers ik tot in de puntjes… Maar die praktijk… Dat is een ander geval.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Verstopte wc : (My Profile

 4. jeapiebel schreef:

  Dat lijkt mij niet fijn deze gedachte en gevoel te hebben maar iedereen heeft wel wat. Maar tenzij je het zelf beleeft dan is het een lastig verhaal. Wat je aandacht geeft groeit, dat geloof ik graag. Daarom probeer ik ook zoveel mogelijk positief te zijn,al lukt het niet altijd.

 5. Donna Bierling schreef:

  Dankjewel voor de muziek. Ik hoorde het in een reclame. Wist niet wie het was. Maar de stem raakte mij gelijk. Ook ik had vaak gedachten van wat als…. Het heeft idd geen zin. Nu probeer ik vaker zulke gedachten van mij af te schudden. Het leeft een stuk fijner. Een mooi verhaal weer. Dankjewel hiervoor

 6. Goed geschreven. Heel waar. Soms is het moeilijk om de lichtpuntjes te zien. Ik heb me voorgenomen om dit jaar positief te zijn na een zwaar jaar. Op sommige dagen na gaat me dat redelijk goed af.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Brief aan mijn 7 jarige jongens.My Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Het is soms ook heel moeilijk en zo nu en dan zie je ze ook even helemaal niet. Dat kan ik iig weleens hebben. Maar toch vind ik ze steeds weer terug. Gelukkig maar. Goed voornemen van jou….you can do it 🙂 Liefs xxx

 7. Anuscka schreef:

  Mooi om die gedachtenkracht bij jezelf te ervaren! Heel herkenbaar ook; ik heb ook wel van die bevriesmomenten gekend, maar mijn ‘knopje’ bleek gelegen in het besef van een simpel zinnetje: ‘jij BENT niet je gedachten’. Zo makkelijk is het soms… Plus inderdaad het vertrouwen dat alles wat goed is voor je, op je pad komt…. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: