Bijzondere mensen op het juiste moment

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Donna Bierling schreef:

  Jolanda Wijers kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik ging meedoen met het Herinnerings weekend. Mijn moeder was het een jaar daarvoor overleden. Wat was dat bijzonder. Al mijn verdriet en gemis heb ik daar laten gaan. En nu….bijna vier jaar later ontmoet ik nog veel meer lieve mensen op mijn pad. Dankbaar voor alle wat ik heb en mag hebben. Jullie behoren ook tot de lieve mensen die ik mag leren kennen. Hoop jullie ooit echt te mogen ontmoeten.

  • Lichtophethart schreef:

   Lieve Donna, dankjewel voor je mooie reactie. Jolanda op het juiste moment is herkenbaar ;-). Heel waardevol voor jou dat je je verdriet en gemis hebt kunnen laten gaan en dat daardoor (waarschijnlijk) een opening is ontstaan voor meer. We hopen jou ook een keer te ontmoeten, zou heel mooi zijn!
   Liefs van ons xxx

 2. Florentine schreef:

  Wat een mooi artikel!

 3. Marijke schreef:

  Hoewel ik zelf niet 123 iets kan noemen ben ik heel blij voor jou lieve Ellis dat jij deze 3 vrouwen en speciaal Diana hebt mogen ontmoeten. Jullie zijn een fijn stel.

  Ik ben deze week 51 jr getrouwd dat zegt al genoeg denk ik. Met kinderen en kleinkinderen gaat het goed. Ik kan het niet beter wensen.

  Liefsxxx

 4. Sas schreef:

  Wat een mooi artikel is dit! Ik heb zeker heel wat mooie mensen dicht bij me staan, mijn 5 beste vriendinnen en mijn partner. En toch ook mijn ouders, ook al hoefde ik deze niet te noemen 😉

  Ik ben zeker gezegend met deze lieve mensen en voel me erg dankbaar!

 1. 4 januari 2016

  […] ademen, te praten en verder denk ik vaak aan de zin go with the flow. Hoe ik aan die zin kom kun je hier […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: