Typische dingen doen

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Donna schreef:

  Wat grappig. Ik herken sommige dingen. Zoals huilen bij Dombo en zijn moeder. Als ik me lekker voel dan wrijf ik mijn wijsvinger onder mijn neus. Vroeger was ik een duimer. Volgens mij is dit er nog van . En mijn handdoeken en washandjes stop ik onderaan in de stapel als ze gewassen zijn. Ik doe het zelfs met borden . Ik praat ook tegen mezelf. Vooral als ik iets doms of grappig heb gedaan. Er zijn zoveel eigenaardigheden maar daar kom ik niet zo gauw op. Het maakt je uniek en ik kan nu na zoveel jaren eindelijk zeggen dat ik veel van mij houd . Ik geniet van jullie verhalen en hoop nog heel lang ervan te mogen lezen. Liefs Donna

 2. marielle schreef:

  Hallo,

  Ook ik herken veel van deze typische dingen…
  Voet precies op een tegels moeten plaatsen en vooral bij een zebrapad. Of alleen op de witte stappen of alleen op de zwarte….hahaha
  Precies hetzelfde lopen als iemand anders heb ik nog wel, hoor. Zeker in een gekke bui….
  Houd het leven leuk.

  Liefs Marielle

  • Lichtophethart schreef:

   Haha, ja, dat houdt het leven leuk inderdaad. Zeker als je hetzelfde gaat lopen als iemand anders in een gekke bui.
   Dat zebrapad is toch wat he. Ik ga eens opletten wat mensen doen als ze oversteken. Wie weet zie ik wel heel veel mensen op alleen het witte of alleen het zwarte lopen.
   Thanks voor je reactie!
   xxx

 3. sunny mama schreef:

  Dat ik nu – vele jaren later – iemand mag tegenkomen die als kind ook haar voeten precies op de stoeptegels probeerde te passen tijdens het lopen… Dat vind ik wel leuk!
  Iets typisch wat ik nu doe… Ik praat heel graag tegen mezelf. Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik dat in het openbaar ook doe. Béétje gênant, soms.
  sunny mama onlangs geplaatst…ZO WORDT JOUW ARBEIDSCONTRACT STRAKS WÉL VERLENGDMy Profile

 4. Marijke schreef:

  Heerlijk dit weer. Ik eet ook alleen pure hagelslag van appie op witbrood. Smaakt ook gewoon alleen op wit. Net als vis trouwens. En wat dacht je van 2 witte bolletjes met 150 gram rosbief in 1 keer op jammie!!! Maar ja dat zijn dan ook traktaties hé doe je maar zo niet elke dag.
  Wat mij altijd verteld werd door mijn ouders was, dat ik, als ik uit school kwam steevast eerst de tuin inliep om te kijken of er wat in de klem zat die mijn vader had gezet. Ik dan de muis of vogel losliet. Mijn ouders hebben er nooit iets van gezegd dat ik het niet mocht. Afijn ze wisten ook wel dat ik het toch zou doen.
  Ik klets sowieso tegen elk dier of die nou van mezelf is of niet. Zeg de auto als hij wordt ingeruild gedag en geef hem een klopje of aai.
  Met het avondeten neem ik altijd eerst een hapje van mijn vlees en bewaar ook een stukje voor het laatst, als we aardappels en groente eten.

  • Lichtophethart schreef:

   Haha, leuk Marijke.
   Zijn toch leuke dingen eigenlijk! Dat eerst een hapje van het vlees deed ik vroeger ook altijd. Nu eet ik eerst het hele vlees 😉
   Wat is dat toch met auto’s? Veel mensen doen dat volgens mij.
   En die pure hagelslag van de AH!! Geweldig! 🙂

   Liefs xxx

 5. Annette schreef:

  haha ik klets heel vaak hardop tegen mijzelf en ook tegen mijn auto. En de hagelslag van de appie hmmm. Elke ochtend als ontbijt. Ik heb het nodig om op te starten 🙂
  Annette onlangs geplaatst…BoekrecensieMy Profile

 6. Loene schreef:

  Ooh Ellis… ik herken me he-le-maal in jouw in verhaal. Vroeger (en soms nu) deed ik ook altijd óf de zwarte tegels uitkiezen óf de witte, dan deed ik altijd daaroverheen lopen. Of om met dezelfde voet als een ander, tegelijkertijd te lopen. Dat doe ik heel vaak de laatste tijd: ik weet niet waarom. Op de vroege morgen had ik al honger, maar nu je het over boter en hagelslag hebt gehad, heb ik al helemaal honger! Ik vind dat zó lekker: dik de boter en dik de hagelslag. Je proeft dan zo de hagelslag omhuld met boter. Haha, ik heb een hele rare kijk naar eten, ik weet het
  Of ik zelf nog typische dingen doe? Naja, ik weet niet of het typisch is, maar ik doe zo nu en dan heel overdreven. Lachen bijvoorbeeld. Volgens mij heeft niemand in de straat zo’n overdreven lach als ik… dat is typisch wat bij Loenepoene hoort, haha. Leuk om dit eens te lezen 🙂 ♡
  Loene onlangs geplaatst…Koele nagel tutorial: Ready for the new SeasonMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Hee Loene, heb je je boterham met hagelslag nog gegeten? Hihi, leuk!
   Ook de tegels. Hoe kom je er (als kind) bij he.
   Ik denk dat een mens meer typische dingetjes doet dan hij of zij denkt. En vaak is dat erg leuk om te horen of te lezen.

   xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: