Feestdagen en top 2000

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joyce rdt schreef:

  Oh heerlijk zo’n avondje met All you need is love op de achtergrond, ik had ook een soortgelijke avond en heb ervan genoten haha. Hele fijne jaarwisseling! Liefs.x

 2. jeapiebel schreef:

  Terracotta potjes sneeuwpopjes wat van toepassing. Erg schattig. Wat leuk dat Diana vader langkomt bij oud en nieuw. Geniet samen van jullie feestdagen. Hele fijne dagen!

 3. Kim Bovendeaard-Clever schreef:

  Hallo lieve Diana & Ellis,

  Ik lees jullie blog net nadat ik de tranen van mijn wangen heb geveegd en heel Marc zijn hemd heb vol gesnotterd. Toen ik gisteren gekscherend zei tegen Ellis dat het soms meer lijkt op stressmis i.p.v kerstmis was het nog een grapje…vandaag leek het meer realiteit dan luchtige humor. Ow…wat wilde ik graag dat deze kerst onvergetelijk, gezellig, knus en kneuterig zou worden. He’t was zo belangrijk voor me omdat ik voor het eerst kerstmis zou vieren zonder mijn zo dierbare mama. Nou…onvergetelijk was het…maar niet in positieve zin….Met het schaamrood op mijn wangen zijn we net ons favoriete restaurantje uitvlucht…en ik weet niet of ik er ooit nog durf te komen. Onze zoon heeft daar zijn hele maaginhoud ten overstaan van een vol restaurant uitgekotst over de tafel…Nou kan hij er natuurlijk niks aan doen dat hij zo ziek werd en het niet haalde tot op de wc…maar ja…de stemming was natuurlijk gezet. Marc betaalde snel de rekening en met de staart tussen onze benen verlieten we het restaurant. Kwam ik er in de auto achter dat hij ook nog geen fooi had betaald, terwijl wij wel mooi het restaurantpersoneel met de kots van onze zoon hadden laten zitten! En dat nog wel met Kerstmis!!!!! Ruzie natuurlijk!!! Maar….uiteindelijk naar veel woorden, tranen, verdriet…kom ik er dan toch achter waarom ik me dan zo laat raken door zoiets…en besef ik meer dan ooit…stressmis worde kerstmis als je loslaat maar ook toelaat en deelt met de mensen waar je het meest van houdt. En wat maakt een beetje kots dan nog uit?!

 4. Marijke schreef:

  Mooie blog om te lezen. Wij hebben alleen morgen het huis vol. Lekker eten drinken en vooral bijpraten.
  Kleinkinderen kunnen zo lekker meekletsen of hebben het hoogste woord. Heerlijk die tieners

  Geniet van elkaar en voor 2017 veel liefde en gezondheid!!xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: