Marktplaats ervaringen

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. hgejqfiohnoienhmpoqoshdfshortopjwtmjmpwogmwpgowg https://facebook.com schreef:

  Blood Elf

 2. Zelf ben ik niet zo heel vaak op marktplaats te vinden, maar de ervaringen die ik heb zijn gelukkig wel positief.

 3. Trees schreef:

  Heel herkenbaar allemaal!
  Ik doe het af en toe en neem gewoon de tijd.. Maak gewoon voor items die te lang duren een nieuwe advertentie en verwijder dan de oude.. Werkt prima!
  Ik heb geduld hoor!

 4. Annette schreef:

  Ik ben er eigenlijk mee gestopt vond het zo’n gedoe of teleurstelling elke keer. Of als je dan iets verkocht hebt dat mensen die bij je op de stoep staan alsnog over de prijs willen onderhandelen (terwijl het bij wijze van al in hun achterbak ligt). Nee, ik zet vaak op facebook af te halen voor een mooie bos bloemen 🙂 en dat is me al een paar keer goed bevallen en leverde een mooi boeket op.

 5. Evelyne schreef:

  Hier in België heet dit Tweedehands.be of Kapaza.be. Mijn vader is vogelliefhebber en sinds een paar jaar verkoopt hij z’n vogels via deze website. We maken ook wel wat mee, maar we mogen nu ook niet gaan klagen. Dat mensen spoorloos verdwijnen hebben we nog niet meegemaakt, maar wel dat ze hun kat sturen.. Wat ik zelf wel al eens heb meegemaakt toen ik een photoshop-programma zocht, dat was toch wel een historie. Ik zocht eerst tussen de zoekertjes, maar vond niet wat ik nodig had. Daarom plaatste ik zelf een vraag om het programma en wonder boven wonder kreeg ‘k antwoord. Hij zei me dat hij het had, dus begon ik te communiceren over prijs en of het kon opgestuurd worden (bleek dat we elk aan de andere kant van ‘t land woonden en een cd’tje is nu ook makkelijk op te sturen). Hij reageerde dat hij ‘t zeker zou opsturen, maar dat hij niet hetzelfde programma had dat ik zocht. ‘k Was natuurlijk in de war, want hij zei eerst dat hij ‘t wel had. Hij zou ‘t programma van internet afnemen en op een cd’tje plaatsen. Ik had echt dat programma nodig, dus ik stemde toe. Hij vroeg mij eerst te betalen alvorens hij ‘t opstuurde, dus zo gezegd zo gedaan. Enkele dagen later kreeg ‘k dus het pakketje, maar bleek het toch niet dat programma te zijn. God wat was ‘k teleurgesteld. Ik dacht dat ‘k een kat in een zak had gekocht, maar ze hadden mij thuis aangeraden om ‘t terug op te sturen en mijn geld terug te vragen. Dat heb ‘k gedaan en ik kreeg gelukkig mijn geld terug. Brrr, was me dat een situatie..
  Evelyne onlangs geplaatst…ღFotografie mijn levenღ #33 | Food PhotographyMy Profile

 6. Marion schreef:

  Ik heb eigenlijk altijd goede ervaringen met Marktplaats, de verkoop verloopt altijd voorspoedig. Tot een keer iemand het geld niet bij zich had en het aan mij wilde overmaken.
  Die heb ik toen even naar de dichts bijzijnde pinautomaat gestuurd. Hij is trouwens wel terug gekomen om te betalen en om het gekochte mee te nemen.
  Marion onlangs geplaatst…HEMA viert haar verjaardag met spectaculaire aanbiedingenMy Profile

 7. Joyce rdt schreef:

  Oh god ja! Ik heb een gruwelijke hekel aan mensen die akkoord gaan en vervolgens spoorloos zijn, zo irritant. Het hele Ebay.systeem vind ik daarom een hele goeie. Als je een bod hebt gedaan en deze is geaccepteerd dan moet je het voor die prijs overnemen, zo hoort het ook. Liefs.x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: