Inspiratie en inzicht door kaartleggen

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. jeapiebel schreef:

  Kaart leggen van Lenormand kaarten wat een leuke bezigheid. Ik heb in verleden veel mensen om mij heen die dat doen. In Thailand hier wat minder. Ik vind het best interessant al houd ik mij niet echt mee bezig. Toch een keer heb ik een boek: over hoe je met Tarot kaart kan mee omgaan, maar het boek ligt nog en ondertussen gebeurt er niks.

  • Lichtophethart schreef:

   Wat leuk Jeapiebel dat jij zoveel mensen kent die kaart leggen. Ja het is super interessant en er zit zoveel in en er kan zoveel uitkomen .Ik was echt heel verbaasd toen ze voor ons de kaarten ging verwoorden. Echt alles bijna komt aan bod. En het klopt gewoon 100 % ongelofelijk.Wie weet kom je nog eens toe aan dat boek.

 2. Marion schreef:

  Ondertussen ziet de site er bij mij in ieder geval weer oké uit. 🙂

  Leuk dat ik een keer een blog vind over dit onderwerp. Ik gebruik zelf veel kaarten. Soms een periode dagelijks, soms weer alleen wekelijks. Ik vind het zo’n fijne manier van verdieping. Ik heb de kaarten Dagelijkse Leiding van Doreen Virtue ook. Boodschappen van de Engelen (ook van Doreen Virtue) vind ik ook erg fijn. Daarnaast kijk ik iedere week haar weekreading op Youtube. Eén van mijn absoluut favoriete decks is Earth Magic van Steven D. Farmer. Prachtige kaarten!

  • Lichtophethart schreef:

   Fijn dat je de blog weer als normaal ziet. Ik hoop de andere lezers ook. Wat leuk om te lezen dat je ook zo,n kaartliefhebster bent. Ik ga zeker eens kijken naar die Earth Magic van Steven D. Farmer. Die kennen we nog niet. ja er zijn zo ontzettend veel soorten. Met sommige heb je gewoon iets. Ik ga ook zeker een de week reading bekijken. Dank je wel voor de tip. Ellis en ik leggen ook zeer regelmatig een kaartje of kaarten en kunnen daar vaak echt wat mee.Mooi gewoon hoe kloppend het kan zijn en de ( levens) fase waarin je je bevind. Wij kunnen vaak echt kracht of inzichten halen uit de kaarten.De cursus Lenormand kaarten is vrij uitgebreid dus ik ben heel benieuwd als we klaar zijn.En het zelf ook kunnen gaan doen voor de mensen. Mooi om ook andere handvatten en inzichten te kunnen geven.

 3. lichtophethart schreef:

  We zien inderdaad wat problemen met de site. Soms zien we hem roze en dan weer niet. We proberen z.s.m te achterhalen waar dit aan ligt en het op te lossen! Is wel heel overdreven roze zo ;-). Bedankt dat jullie het laten weten. Xxx

 4. Cathy schreef:

  Goedemorgen, ik heb ooit eens Liefde & Licht ENGELEN kaarten gekocht maar heb er nog geen tijd en kracht voor gehad om me te verdiepen in de materie…

 5. Regenboogvlinder schreef:

  Nog nooit gedaan… Had er ook nog nooit van gehoord.
  Tarotkaarten ja, dat wel, ooit een keer gedaan maar ben vergeten hoe of wat.
  Toch vind ik het interessant. Ik bewaar dit logje en ga toch eens verder lezen.
  Een prettige zondag wens ik jullie!
  XX

  OT: Zie net de reactie van Marga… jullie blog is bij mij heel breed, dus echt helemaal over mijn laptopscherm te zien.
  Oh zie net

 6. Marga schreef:

  Hm, snap er niks van. Ik zie jullie blog tegenwoordig heel gek. Geen idee hoe dat kan.
  Is helemaal roze, alles aan de linkerkant.
  Sorry, heeft niks met kaartleggen te maken maar snap niet hoe het kan dat ik het blog zo raar zie hier.

  Fijne zondag!
  Liefs,Marga
  Marga onlangs geplaatst…WeekmenuMy Profile

  • Lichtophethart schreef:

   Hoi Marga dank je wel voor het melden.Mag ik vragen hoelang de de blog al in het roze ziet? En waar bekijk je de site op een laptop mobiel of op een tablet of gewone pc? laat ons gerust even nog weten of je de site nu weer normaal ziet.De site moet gewoon wit zijn met grijze letters en goed leesbaar.
   We horen het graag. X

   • Marga schreef:

    Oei, dat weet ik niet meer hoelang. Met de laatste paar berichten in ieder geval.
    Maar ik zie het nog steeds zo helaas.
    Ik zit op een laptop, heb geen mobiel met internet.

    Oh ja, over kaartleggen… dat heb ik zelf gedaan met tarotkaarten. Ik ben heel veel bezig geweest met dat soort dingen. Ook dieren behandelen en vinden op afstand.
    Was heel bijzonder maar ik doe dat nooit meer.

 1. 1 mei 2016

  […] Tafelgesprekken Zoals jullie weten leggen Ellis en ik zeer regelmatig een kaartje voor onszelf. Zie blog. Dit kaartendoosje hebben we een tijd geleden gekocht omdat de titel ons aansprak. Er zitten 106 […]

 2. 16 december 2017

  […] boeken en haar workshops. Van Doreen Virtue hebben wij zelf enkele engelen kaartendecks.Zie ook deze blog over kaartleggen. Zo zijn er nog veel meer personen te noemen die schrijven over de Engelen en […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: