DIY: moodboard maken

5 reacties

 1. sunny mama schreef:

  Dat willen wij hier thuis binnenkort ook eens gaan doen, een moodboard maken. We willen het thuis eens een beetje anders gaan inrichten en zo willen we wat inspiratie opdoen.
  sunny mama onlangs geplaatst…EEN OUD, MAAR DOELTREFFEND MIDDELTJE TEGEN ZWEETVOETENMy Profile

 2. KIM schreef:

  Wat een leuk idee! Ik ken het maar dan bedoeld om een sfeer te bepalen voor de inrichting van een ruimte, maar niet zoals jullie het gedaan hebben. Lijkt me erg waardevol. Wat ik dan wel heel opmerkelijk vind in jullie moodboards is dat jullie toch heel veel vatten in woorden, spreuken, teksten in plaats van plaatjes en foto’s. Op het onderste moodboards zie ik enkele plaatjes, als ik me niet vergis is dat moodboards van Ellis. Het feit dat jullie je mood (gevoel) in geschreven woorden vatten spreekt dan toch een zekere ratio uit. Zijn jullie dat met me eens en hebben jullie dat ook opgemerkt in het gesprek over jullie moodboards achteraf? Ik ben benieuwd hoe jullie dat zien.

 3. marielle schreef:

  Hallo Diana en Ellis,

  Dat is natuurlijk heel leuk om te doen.
  Dingen die mooi zijn te waarderen. Dat zijn natuurlijk ook meestal de dingen die we vaak uit het oog verliezen en/of vergeten door omstandigheden van buitenaf.
  Dit moest iedereen eens om de zoveel tijd doen om onszelf te “resetten”.
  Mooi!

  Liefs Marielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: