Voelers en denkers

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Kim Bovendeaard-Clever schreef:

  Lieve Ellis,

  Inmiddels heb ik een aantal van de verhalen op je blog mogen lezen. Wat fijn dat je me hebt toegevoegd, ik herken er zo veel in, geweldig! In reactie op je verhaal over de herfst….je beschrijft bijna wat ik voel. Ik zeg wel eens…in een vorig leven was ik een egel of een beer of zoiets, in ieder geval een wezen dat een winterslaap hield. Pff wat heb ik er last van van die dagen die steeds naar korter worden.
  Het verhaal van de voelers en de denkers sprak me ook enorm aan… ik ben er niet uit welke van de 2 bij mijzelf de overhand heeft. Wat ik de afgelopen tijd wel gemerkt heb is dat het erg belangrijk is om balans te vinden in je gevoel en je ratio. In ieder geval kan ik wel met enige zekerheid zeggen dat ik een zoeker ben, steeds op zoek naar die balans en zo nu en dan….vind ik wel eens iets. O.a. Jouw blog! Heel mooi.

  Groetjes Kim

  • Lichtophethart schreef:

   Lieve Kim,

   Dankjewel voor je lieve woorden.
   De dingen die je schrijft herken ik dan ook weer.
   En inderdaad, het mooiste is als je balans kunt vinden, voor jezelf in de 1e plaats. Maar Oh zo moeilijk vaak.
   En om die balans te vinden is het net als de seizoenen; Het “oude” maakt plaats voor het nieuwe. Vaak door even een pas op de plaats te nemen en naar jezelf kunnen en durven kijken.
   En dan…die momenten waarop je weer even iets “vind”, dát zijn de momenten waarop je in je binnenste een fijn gevoel ervaart: herkenning, of fijne woorden, of mensen die je tegenkomt, wat het dan ook is. Dan raakt iets je ziel en dat voel je!
   Liefs voor jou
   xxx
   Ellis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: