Depressie zichtbaar

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marijke schreef:

  Ik kan er zelf niet over meepraten. Mijn vader was depressief maar dat is toch anders dan een depressie als ik dit zo lees. Ook dat was niet leuk zeker niet als je weet hoe hij voor die tijd was.
  Maar een depressie is echt iets waar meer begrip en hulp voor moet komen. Fijn dat minister Schippers daar aandacht voor vraagt.
  Liefsxxx

 2. Joyce rdt schreef:

  Het wordt zeker onderschat, ik schrik wel van de cijfers zeg. Opgroeien in deze tijd is ook zeker niet makkelijk en het is dan ook heel belangrijk dat dit onder de aandacht wordt gebracht. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#131My Profile

 3. Trees schreef:

  Met depressies moeten leven is ‘hel’. Mijn vriend is bipolair en dat is heel moeilijk. De vlakke tijden nemen op dit moment de overhand, gelukkig! Maar het kan zomaar omslaan. Hij heeft de ‘rapid cycling’ vorm. Dat betekent dus heel erg snelle stemmingswisselingen. De depressies zijn het ergste.. diep zitten in een gat en er niet uit kunnen komen. Vooral de eerste dag als het heel erg is. Maar ook de hyperkant is heel moeilijk voor hem.
  Ik kan er redelijk mee omgaan. Ik weet niet beter. Vind het vooral voor hem heel, heel erg. Maar helpen kan ik hem niet. Bewegen helpt.. en gelukkig heeft hij de kracht om tegen zichzelf te zeggen. De deur uit, fietsen, lopen, of alleen wandelen. Het gaat nooit over…
  Trees onlangs geplaatst…Aunty Acid – “Herinnering” – Week 40My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: