Verjaardag en blog in het zonnetje

Verjaardag en blog in het zonnetje

Verjaardag
Vandaag ben ik jarig. Op een “gewone” dinsdag in een “gewone” week en in een “gewone” maand. Maar ondanks dat ga ik er een fijne, bijzondere dag van maken, samen met Diana en de kids en in de middag komen mijn ouders, oma en zusje en schoonbroer nog even langs. Dit jaar vier ik het ‘klein’ maar het is wel héél fijn (en het kleine is juist zóveel waard!).
Gisteren hebben we al een beetje voorpret gehad en een cake gebakken met de kids. Ook de jongste Yben wilde er niks van missen!

Verjaardag en blog in het zonnetje

Feestjes
Vroeger vond ik mijn verjaardag altijd spannend. Uitdelen op school, bezoek, cadeautjes. Het voelde als een speciale dag.
Ook toen ik ouder werd vond ik het nog wel leuk. Ik geloof dat ik elk jaar wel iets gevierd heb. Niet altijd thuis, maar ook wel eens in de kroeg. En ik was regelmatig tijdens carnaval jarig en aangezien ik dat ook nog volop vierde had ik twee feesten in één klap!
Ik mocht een keer een feest geven toen ik nog bij mijn ouders woonde. Zij zouden weggaan. Ik denk dat ik 17 werd of zo. Ongeveer.
Er zouden best wel wat vrienden komen en alles was klaar. En toen werd ik een half uur voordat iedereen kwam enorm ziek. Ik moest naar boven en iedereen stond aan de deur. Mijn beste vriendinnetje heeft toen alles geregeld en iedereen is gewoon gebleven, heeft wat gedronken en ging na, ik heb geen flauw idee hoelang, weer naar huis. Ze waren wel allemaal zo lief om mij en mijn bacillen nog even te komen feliciteren.

Verjaardag en blog in het zonnetje

Afgelast door sneeuw en verassing
Jarenlang gaf ik niet zoveel om mijn verjaardag. Ik hoefde niet zo per sé iets te vieren. Dus vierde ik eigenlijk niks.
Tot dat ene jaar dat ik wel weer eens mensen uitnodigde. Mooi alles klaar (alweer) en toen begon het zo erg te sneeuwen dat de een na de andere mensen afbelde. Rijden was gewoon niet verantwoord en ik woonde te ver uit de buurt om een risico te nemen. Ik ben dat jaar 10 kilo aangekomen van alle vlaai die ik zelf op moest eten 😉

Er was ook een jaar waarin een vriendin mij verraste op mijn werk en me kwam ophalen om mee te gaan naar het concert van Melissa Etheridge in Amsterdam. Dat was echt geweldig!

Verjaardag vieren 
Sinds vorig jaar (ofzo) ervaar ik het wel weer een beetje als speciaal om jarig te zijn.
Wat ik vooral héél fijn vind is om mijn verjaardag te delen met Diana en de kids. Ik kan dat zo voelen, ben er dankbaar voor. Elk jaar dat ik met hen kan vieren is mooi om te kunnen en mogen vieren!

Verjaardag en blog in het zonnetje

Proost op jullie
Ook op jullie wil ik proosten, op jullie allemaal. Alle lezers en bloggers. Omdat ik het fijn vind om jullie te leren kennen, via jullie blog, onze blog, facebook, twitter en door reacties. Wij vinden jullie fijne en warme reacties altijd heel fijn en wil jullie allemaal bedanken daarvoor!

Blog in het zonnetje
Omdat ik jarig ben wil ik ook graag een blog in het zonnetje zetten. Ik vind heel veel blogs ontzettend leuk om te lezen en ik wil niemand tekort doen maar ik ga er toch een kiezen. Als Diana en ik dit nu elke verjaardag doen (en een keer tussendoor) dan komen jullie allemaal wel een keertje voorbij ;-).

Verjaardag en blog in het zonnetjeVerjaardag en blog in het zonnetje

Simpel, met een snufje liefde
De blog die ik in het zonnetje wil zetten is van Linda en zij heeft de blog simpelsnufjeliefde.com.
De naam zegt het al: simpel, met een snufje liefde. Ik lees heel graag op simpelsnufjeliefde.
Linda is moeder van een tweeling en probeert (net als wij haha) een beetje rust te vinden in de chaos van het alledaagse leven. Ze schrijft over haar kinderen, over de ‘weg met chaos challenge’ waarin ze probeert orde te scheppen in spullen, spullen en spullen. Ook schrijft ze over de wens om zwanger te worden, over het leven dat ze 8 maanden lang in Amerika doorgebracht heeft met haar gezin, over decoreren (heel handig) en over fashion en verzorging. Ook maakt ze vlogs, heel leuk.
Kortom, er komt heel veel voorbij, maar het is zo leuk simpel (en soms minder simpel) maar altijd met een snufje (en ook veel) liefde!

Voor jullie allemaal een fijne dag, met voor iedereen een zonnetje (of hij nou schijnt buiten of niet).

24 gedachten over “Verjaardag en blog in het zonnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: